Annonce
Randers

Lysregulering på vej i uheldsramt kryds: Inden ugen er omme står det klar

I slutningen af denne uge kan du komme til at opleve rødt, gult og grønt lys i krydset Tulipvej og Hadstenvej. Foto: Randers Kommune
På fem år har der været 12 uheld i krydset Tulipvej og Hadstenvej, og det skal en lysregulering være med til at forhindre fremover. I slutningen af uge 18 skulle lysreguleringen være oppe at køre.

Randers: Krydset Tulipvej og Hadstenvej er en af de sorte pletter på landkortet, hvor der er sket flere uheld, når trafikken har forsøgt at glide. De seneste fem år har Østjyllands Politi registreret 12 uheld i krydset. De fleste af uheldene er sket, fordi trafikanter fra Tulipvej ikke har overholdt deres vigepligt.

Det skal en lysregulering nu være med til at sætte en stopper for.

- Nu er vi endelig ved at være færdige med signalanlægget. Det har været længe undervejs, for der har været en del arbejder, der har taget noget længere tid, end vi havde regnet med, fortæller ingeniør Henrik Kaldahl fra Randers Kommunes vej og trafik afdeling.

Annonce

Tændes i denne uge

Blandt andet har en periode med hård frost forsinket arbejdet.

- Men nu er vi tæt på at kunne tænde for anlægget, som vil skabe en bedre trafikafvikling i det trafikerede kryds. Det første par uger, vil der være nogle små justeringer, så der til tider vil foregå arbejde i krydset. Det burde dog ikke forstyrre trafikken, tilføjer Henrik Kaldahl.

I slutningen af uge 18, altså denne uge, skulle lysreguleringen i krydset Tulipvej-Hadstenvej være oppe at køre. Med den nye lysregulering af det trafikerede kryds, vil det blive lettere at afvikle trafikken i myldretiderne, hvor det har været udfordring for mange at få hul til at svinge til venstre fra Tulipvej ad Hadstenvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce