Annonce
Erhverv

Lyt til Podcasten Danmark: Milliardær, sky og en kæmpe hjælp - Her er historien om Danmarks rigeste fisker

Henning Kjeldsen bliver betegnet som Danmark rigeste fisker, og han er blevet symbolet på sagen om Danmnarks kvotekonger. Lige nu kører den sag ved Retten i Holstebro, men hvem er Henning Kjeldsen egentligt? Det får du svar på i den her podcast.

Danmarks rigeste fisker sidder lige nu på anklagebænken i Retten i Holstebro. Navnet er Henning Kjeldsen. Han er kendt som Danmarks kvotekonge nummer 1. Og han er tiltalt for omfattende brud på reglerne om handel med fiskekvoter.
Derved skal han have tjent en kvart milliard mere, end han var berettiget til.

Men som om det ikke var nok, så er hans navn dukket op igen i nye afsløringer om formodet snyd med støttekroner i Avisen Danmark.

Men hvem er han egentligt? Danmarks nok mest kendte fisker? Det giver vi et svar på i denne podcast. Der er nemlig stor forskel på indtrykket, når man læser om ham – og når man spørger til ham omkring Thyborøn, hvor han i mange år har fisket fra.

Hør med - også selvom du måske aldrig er stødt på navnet Henning Kjeldsen før. For her kommer en historie om penge, gode forbindelse og at gå lige til grænsen:

Du kan høre flere podcasts her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce