Annonce
Debat

Må borgmesteren føre valgkamp på Forsvarets miljøskib?

Læserbrev: Den 9. august 2021 var den socialdemokratiske transportminister på besøg i Randers, hvor den socialdemokratiske borgmester Torben Hansen og den kommunale embedstop viste deres kommunale fantasiprojekt Flodbyen Randers frem.

Det er velkendt, at ministre kort før valgkamp kommer til de store byer for at støtte op om deres borgmestre og vise sammenhold og magt. Og besøget var da også et plaster på det åbne sår for borgmesteren i Randers, fordi Randers blev forbigået netop ved ikke at have haft sine alliancer i orden i spørgsmålet om den statslige infrastruktur. Så nu skulle der vises handlekraft, for nu skulle borgerne i Randers få det signal, at staten, det vil sige transportministeren, støtter en såkaldt klimabro. Og dels skulle besøget være for at tigge transportministeren om penge til et udelukkende kommunalt projekt i form af den såkaldte klimabro.

Borgmesteren står også som hovedpersonerne i filmen Titanic i stævnen og fortæller, at den kommunale såkaldte klimabro har betydning for hele trafikafviklingen i Jylland … Vi opsummerer lige – Den såkaldte klimabro er en lokal bro i Randers centrum … og så kommer borgmesterens egne ord ”Klimabroen har betydning for trafikafviklingen i hele Jylland”.

Annonce

Borgmesteren står som hovedpersonerne i filmen Titanic i stævnen og fortæller, at den kommunale, såkaldte klimabro har betydning for hele trafikafviklingen i Jylland.

Der er måske ikke noget odiøst i, at borgmesteren pynter på sine fjer og desperat forsøger at oversælge sit fantasiprojekt Flodbyen Randers, som han også kaldte det mest ambitiøse projekt i Danmark, og nu med en lokal såkaldt klimabro, der har betydning for hele trafikafviklingen i Jylland.

Kejserens nye klæder og total blottet for realisme og virkelighed.

Kunne denne fortælling så stoppe her? Nej.

Et af de politiske hotteste emner er forsvarsministerens besøg på Ærø.

Hvis forsvarsministeren, hvis rumpe i øjeblikket ristes, blandt andet ved at benytte et af Forsvarets skibe som taxa til et besøg på Ærø, og som af eksperter betragtes som klart ulovligt, tja så burde man måske samtidig kigge på borgmesterens og transportministerens taxa på vandet i Randers? Det er jo nemt at se, for det hele er filmet af TV2 Østjylland.

Her sker transportministerens og borgmesterens transport sjovt nok også i form af et af forsvarets marine-/miljøskibe. Det er måske en socialdemokratisk almindelighed, at forsvaret skal lege taxa for socialdemokratiske politikere og støtte op om deres valgkamp til KV21?

Resultat: 12-tal for forsøget – 0,0 for resultatet og -03 (dumpet) for at bruge en ulovlig taxa og pynte på fjerene. – Forbedringspotentiale – Kom ned på jorden og tilbage til virkeligheden.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Odey gjorde sig til darling i Randers FC-triumf: Reaktioner fra den nigerianske målmager og cheftræneren, der lod ham starte på banen for første gang

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Lise holdt sin mand og søn i hænderne, da de døde efter en trafikulykke - og oplevede den største lykke midt i sorgen over at kunne beholde sin anden søn

Randers For abonnenter

Naboer til byggeri fik et chok: Et brev i e-boksen kastede Karin og Maryann ud i mere end to års pinefuld uvished

Randers

Jeanette er madnørd og elsker at være kreativ i køkkenet: - Man bliver glad, når gæsterne er tilfredse

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Superligaen: Glæd jer til mere fra ham, Kronjylland!

Randers

Ubudne gæster i lokal delikatesseforretning: Ejer efterlyser gerningsmænd på Facebook

Randers For abonnenter

Investoren er væk og ejendommen skal sælges - men nu er lokalplanen for Niels Brocks Gade 1 klar

Kultur For abonnenter

Tvivlen meldte sig, da kulturredaktøren så tv-dokumentar: Bør man filme sit dødssyge, grædende barn?

Randers

Nu kommer der flere busser mellem Randers og Aarhus: Midttrafik indrømmer urealistiske 118-køreplaner

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Randers For abonnenter

Tomt Kongens Ege udsættes for hærværk: Nu griber bygherre ind med modforanstaltninger

Randers FC

Genlæs livebloggen, se målene og hør videoanalysen: Angriberne førte an i tiltrængt Randers FC-triumf

Annonce