Annonce
Randers

Må igen få besøg: Åbakkens beboere er færdigvaccinerede

Nu må beboerne på plejecenter Åbakken i Ø. Tørslev igen få besøg, hvis altså de besøgende husker at overholde de gældende anbefalinger for omgang med god håndhygiejne, at hoste i ærmet med mere. Foto: Randers Kommune
Nu er beboerne på plejehjemmet Åbakken færdigvaccinerede, og derfor droppes de midlertidige restriktioner. Det betyder, at der igen er adgang for besøgende.

Ø. Tørslev:  Der er igen adgang for besøgende på plejehjemmet Åbakken på samme vilkår som ved besøg på andre plejecentre i Randers Kommune.

- Beboerne på Åbakken er færdigvaccineret for en uge siden, og derfor er de midlertidige restriktioner ophævet. På alle kommunens plejecentre gælder dog stadig særlige rammer for besøg, da der stadig er en procentdel af beboerne, der af forskellige årsager ikke er vaccineret, siger Maja Andersen, sundhedsfaglig rådgiver i Randers Kommune.

Der betyder, at besøgende stadig skal  spritte hænder af og overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om håndhygiejne, host, håndtryk, kontaktflader og afstand under besøget. Man må ikke komme på besøg, hvis man har symptomer på sygdom eller er nær kontakt til en, der er smittet med covid-19.

- Det gælder for covid-19, ligesom for eksempel forkølelse og influenza, at det ikke er muligt helt at fjerne risikoen for smitte, understreger Maja Andersen.

Plejehjemmet Åbakken har været underlagt midlertidige restriktioner siden 19. februar 2021, hvor Styrelsen for Patientsikkerhed traf afgørelsen for at forebygge og inddæmme udbredelse af covid-19, lyder det i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce