Annonce
Fodbold

Målmand imponerede i Frejas målfest

Randers Freja satte i den grad Vildbjerg SF på plads på kunstgrænsbanen ved Viborgvej lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Randers Freja tog revanche for en skidt åbningskamp, da de hjemme slog Vildbjerg SF 5-0.

Randers: Tiende gang blev lykkens gang for Randers Freja i forhold til at holde nullet i en fodboldkamp, og når man så selv scorer fem af slagsen, kan man tale om en regulær lussing til lørdagens modstander fra Vildbjerg SF.

Baseret på første halvleg var det lidt af et mirakel, at Randers Freja kunne juble over et clean sheet.

- Det er altid nogle livlige kampe, når vi møder Vildbjerg. De vil gerne frem ad banen, og det vil vi også, så det er meget omstillingsspil. Første halvleg var en relativt lige slagudveksling. De har egentlig to chancer, hvor de burde score, og vi har én stor, som vi brænder. Det kunne lige så godt have stået 2-2, siger Freja-træner Jesper Melskens.

I stedet stod der 1-0 til hjemmeholdet, hvilket skyldtes Anders Niklassens evner fra straffepletten og ikke mindst målmand Emil Pedersen.

- Grunden til, at de ikke scorer, er ene og alene Emils skyld. Han står en rigtig god kamp med afgørende redninger på afgørende tidspunkter, roser Jesper Melskens.

Chancer til mere

Efter pausen fik hjemmeholdet mere kontrol over kampen, og da den spillende træner, Chris Sørensen, sendte kuglen i mål midtvejs i anden halvleg, var det slut for de midtjyske gæster.

Mathias Ibsen fulgte kort efter op med en scoring og i slutminutterne havde han sidste fod på endnu et mål, inden Faris Bijedic også bidrog til målfesten.

- Anden halvleg var mere på vores præmisser. Vi kom mest på bolden og kontrollerede det fint. Vi spillede os frem til flere chancer og kunne godt have lavet endnu flere mål, siger Jesper Melskens.

Resultatet betyder, at Randers Freja placerer sig på fjerdepladsen i tabellen lige mellem Kristrup og Dronningborg, mens de igen har en positiv målscore efter nederlaget på 1-4 til Viborg FF i første runde.

Næste kamp er på tirsdag klokken 19.30 på udebane mod Hobro IK.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce