Annonce
Randers FC

Målscorer Kopplin undlod at juble: Som at spille mod min kone

Björn Kopplin erstattede en småskadet Kevin Conboy på venstre back og scorede sit første mål i Randers FC-trøjen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Björn Kopplin var tilbage på sin gamle hjemmebane i Hobro, hvor han i første halvleg scorede sit første mål i Randers FC-trøjen. Forsvarsspilleren lod dog holdkammeraterne om at juble.

Hobro: Den ene duel afløste den anden på DS Arena søndag eftermiddag, da Randers FC endte med at hive tre point med hjem til Kronjylland efter en scoring af André Rømer dybt inde i overtiden.

Men allerede i første halvleg kom randrusianerne på tavlen.

Matchvinder Rømer fandt Björn Kopplin i det bagerste område af feltet, og så scorede han mod klubben, som hentede ham til Danmark i vinteren 2017.

Tyskerens første mål i Randers FC-trøjen, men forsvarsspilleren lod holdkammeraterne om at juble.

- Jeg har så gode minder og gode venner her i Hobro. De hjalp mig, da jeg stod uden en klub, og det ville føles helt forkert at juble her. Selvfølgelig er jeg glad for mit mål og vores sejr, men jeg håber meget, at Hobro overlever. Jeg fortalte min kone, at det var lidt som at skulle spille mod hende – jeg vil vinde, men jeg elsker hende, lød det fra Björn Kopplin efter 2-1-sejren.

Annonce

En krig

I fraværet af en småskadet Kevin Conboy startede Kopplin inde på venstre back, hvor han leverede en god arbejdsindsats i intens affære med mange små frispark og hårde dueller.

- Det var en hård kamp, men vi er glade for de tre point. Banen var ikke den bedste, men vi havde en plan, og det lykkedes. Hobro spiller for at overleve, så det blev en krig, sagde tyskeren, som dog på ingen måde lod sejrsrusen overskygge fortidens glæder.

- Jeg har to følelser i kroppen lige nu. Jeg er ked af det på Hobros vegne, men jeg fejrer selvfølgelig også vores sejr. Jeg er sportsmand og vil vinde alle kampe, sluttede målscoreren.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce