Annonce
Randers FC

Målscoreren og anføreren efter derbyet: - Elendigt at være en mand i overtal uden at vinde

Alhaji Kamara lignede en matchvinder, da han kom højest på et hjørnespark få minutter før slutfløjtet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
André Rømer og Alhaji Kamara efterlod ingen tvivl. Derbyet mod AGF skulle have givet tre point, og målscoreren og den vikarierende anfører var svært skuffede over, at det ikke endte sådan efter 90 minutter med en mand mere på banen.
Annonce

Randers: AGF's Sebastian Hausner gav Randers FC en gylden mulighed for, at klubben søndag aften kunne stå med en drømmestart i Superligaen.

Aarhus-spilleren rev Marvin Egho omkuld og fik marchordre mod omklædningsrummet i det bare andet spilleminut, men trods overtal hele kampen måtte Randers FC nøjes med 1-1.


De har ikke vundet over os i fem år, så det er vel en lille sejr for dem at komme her fra med et point.

André Rømer, Randers FC


Et resultat, som med god grund efterlod frustration i Randers FC-lejren.

- Det vil være synd at sige, at jeg er tilfreds. Det er elendigt at være en mand i overtal uden at vinde. Det er en sløj følelse lige nu, lød det kortfattet fra André Rømer, der i fraværet af Erik Marxen bar anførerbindet for hjemmeholdet.

Annonce

Selvforskyldt

Alhaji Kamara kom ind fra bænken i pausen og scorede efter 87 minutter, men det var ikke nok.

- Det er vildt skuffende, at vi ikke vinder. Men det er kun vores egen skyld, fordi vi ikke er bedre til at udnytte, at de fik et tidligt rødt kort, lød det fra Alhaji Kamara.

Kampen i tal

Superligaen, 2. runde

Randers FC - AGF 1-1 (0-0)

1-0 Alhaji Kamara (87.)

1-1 Patrick Mortensen (90.)

Randers FC (4-4-2): Patrik Carlgren - Mikkel Kallesøe, Simon Piesinger (Mathias Nielsen, 46.), Simon Graves, Jesper Lauridsen (Björn Kopplin, 84.) - Vito Hammershøy-Mistrati, Frederik Lauenborg (Alhaji Kamara, 46.), André Rømer, Mathias Greve - Marvin Egho (Tobias Klysner, 66.), Emil Riis.

Ikke på banen: Jonas Dakir, Issah Salou, Filip Bundgaard.

AGF (4-3-3): William Eskelinen - Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Patrick Olsen, Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt - Albert Grønbæk, Patrick Mortensen, Jon Dagur Thorsteinsson.

Advarsler: Marvin Egho (8.), Simon Piesinger (26.), Mathias Greve (84.), Vito Hammershøy-Mistrati (86.), Mikkel Kallesøe (92.), Randers FC. William Eskelinen (74.), AGF.

Udvisning: Direkte rødt kort til Sebastian Hausner (2.), AGF.

Tilskuere: 500 på Cepheus Park i Randers.

Gæsterne stod lavt efter udvisningen, og det udgangspunkt havde hjemmeholdet svært ved at løse.

- Vi får ikke skabt nok. Det er svært at spille mod en blok på 10 spillere foran eget felt, men det skal ikke være en undskyldning, for vi gjorde det heller ikke godt nok. Alligevel får vi føringen, og så er det utilgiveligt, at vi ikke kan køre den hjem med en mand i overtal, sagde André Rømer.

Annonce

Tak til Thomasberg

Ifølge Alhaji Kamara kom det til at spille en rolle, at Randers FC pludseligt blev store favoritter til at vinde opgøret efter det røde kort.

- Det blev en must win-kamp, og det pres håndterede vi ikke godt nok. Vi blev for afslappede omkring vores egen gameplan, sagde angriberen, der straks efter sin scoring satte jubelretningen mod cheftræner Thomas Thomasberg på sidelinjen.

Randers FC-målscoreren fejrede sin scoring foran det tekniske felt med cheftræner Thomas Thomasberg og holdkammeraterne. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var ikke tilfældigt.

- Mine præstationer her i klubben har ikke levet op til forventningerne, og jeg mener, at det hænger sammen med mine skader. Men han har vist mig tillid hele vejen og sagt til mig, at jeg ikke skal lade mig påvirke af presset. Han tror på mig, og det ville jeg gerne takke ham for efter scoringen, forklarede Alhaji Kamara.

- Jeg har været ude og arbejdet hårdt, og derfor betyder det meget på det personlige plan at komme ind og få en succesoplevelse, fortsatte angriberen, der ikke længere mærker smerte i det knæ, som har generet ham længe.

Annonce

AGF-jubel

Flere af AGF-spillerne, heriblandt Nicolai Poulsen på sin tidligere hjemmebane, jublede som havde de vundet opgøret, da kampen blev fløjtet af.

Rømer forstod reaktionen.

- De har ikke vundet over os i fem år, så det er vel en lille sejr for dem at komme her fra med et point.

Kampen måtte afvikles for blot 500 fremmødte på Cepheus Park, men de tomme tribuner sugede ikke al intensitet ud af lokalopgøret. Her er Nicolai Poulsen ude efter Mathias Greve. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Serierækkerne officielt slut for i år: Løsning sikrer flere lokaler klubber oprykning

Annonce