Annonce
Østjylland

To personer måtte flygte op på tag under brand

Foto fra Local Eyes

GRENAA: To personer måtte lørdag aften flygte op på taget af en ejendom i Grenaa, da der udbrød brand i en lejlighed. Ifølge indsatsleder ved Østjyllands Politi, Peter Tholstrup, var der flammer i opgangen, så personerne ikke kunne komme ned.

De valgte derfor at tage flugten ud igennem et køkken vindue og op på taget, hvor de sad i cirka 10 minutter før de blev reddet ned af brandvæsnet.

- Vi har vi mistanke om at branden er påsat. Det ser ud som om, at der er sat ild til en af lejlighederne, men vi efterforsker stadig, siger Peter Tholstrup.

Umiddelbart har politiet en mistanke til en given person, som kan have stået bag episoden, men der er stadig ingen anholdte i sagen.

I første omgang bliver bygningen forseglet, og derefter vil politiets teknikere fortsætte efterforskningen. Det vil sandsynligvis ske i løbet af mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Frustreret leverandør har millioner i klemme i Kongens Ege-projekt: - Det her slår satme alt

Annonce