Annonce
Sport

Mads Agesen indstiller sin fodboldkarriere efter sæsonen

Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Randers FC's 35-årige anfører Mads Agesen lægger støvlerne på hylden efter sæsonen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Randers: Efter mere end 150 Superliga-kampe stopper Randers FC's Mads Agesen karrieren til sommer, hvor hans kontrakt med klubben udløber. Det meddelte klubben fredag i en pressemeddelelse.

I efteråret tydede meget ellers på, at parterne ville forlænge samarbejdet. Men forhandlingerne blev sat på standby på grund af klubbens sportslige situation, og nu har anføreren valgt at trække sig tilbage fra elitefodbold.

- Randers FC og Randers som by er kommet til at betyde rigtigt meget for mig. Det er her jeg for alvor har slået mit navn fast som Superliga-spiller. Det er også her, at jeg har stiftet familie. Så det bliver noget af en omvæltning at skulle i gang med noget andet. Det er dog noget, jeg hele tiden har været bevidst om og forberedt mig på, så jeg glæder mig da også til livet efter fodbolden, siger Mads Agesen i pressemeddelelsen.

Anfører Agesen er én af holdets mest rutinerede, og han understreger også, at han uanset fremtiden vil gå forrest resten af sæsonen, så Randers FC også i næste sæson er at finde i det bedste danske fodboldselskab. - Lige nu er der fuld fokus på missionen om at sikre overlevelse i ligaen. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at det skal lykkes - både på og uden for banen. Randers skal have et hold i den bedste danske fodboldrække, og det er det, vi skal bevise i den kommende tid. Det skal lykkes, fortæller forsvarsspilleren. 35-årige Mads Agesen kom til klubben i sommeren 2013 og har indtil nu spillet 124 kampe og scoret to mål. Kun Johnny Thomsen har været længere tid på Viborgvej, og det er dermed også en stor personlighed, som klubben må sige farvel til efter sæsonen. - Mads har arbejdet stenhårdt for at nå dertil, hvor han er kommet som fodboldspiller. Han har altid kæmpet for at få tingene til at lykkes både på og uden for banen, og begge steder har han haft stor betydning. Nu skal han så snart i gang med et nyt livskapitel, men jeg er slet ikke i tvivl om, at han indtil det sidste er 100 procent dedikeret i forhold til at gøre sit ypperste for, at vi fuldfører vores mission. Han har trukket et stort læs som samlingspunkt i truppen i den noget omskiftelige tid, som der har været den seneste halvanden sæson, og han har udover sit bidrag på banen også været en vigtig sparringspartner for mig og resten af trænerteamet, siger cheftræner Rasmus Bertelsen. Mads Agesen skal efter sommerferien være assurandør hos Aros Forsikring.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce