Annonce
Sport

Mads Hvilsom skifter til Eintracht Braunschweig

<p>Arkivfoto</p>

Hobro har solgt sidste sæsons topscorer Mads Hvilsom til den tyske 2. Bundesliga-klub Eintracht Braunschweig.

Annonce

Hobro har solgt sidste sæsons topscorer Mads Hvilsom til den tyske 2. Bundesliga-klub Eintracht Braunschweig.

Her bliver Hvilsom forenet med Emil Berggreen, der tog samme vej i vinterpausen. Sammen skal de to danskere forsøge at skyde Braunschweig tilbage i Bundesligaen, hvor man rykkede ned fra før sidste sæson.

»Det er selvfølgelig en fantastisk mulighed for mig. Jeg har haft nogle rigtig gode år i Hobro, og nu ser det ud til at skulle fortsætte i Eintracht Braunschweig. Jeg har i mange år drømt om at prøve mig af på højeste niveau, og det er jeg glad og stolt over, at det endelig lykkes,« siger Mads Hvilsom til Hobros hjemmeside.

Hobro har haft et begivenhedsrigt år med oprykning til Superligaen, tre sejre ud af tre mulige mod Brøndby, en 3-0-sejr over FCK i Parken og en imponerende syvendeplads i tabellen. Derudover har de været i stand til at score store penge ved spillersalg, og det glæder klubbens sportschef.

»Som klub er vi samtidig stolte over, at vi i løbet af et halvt år har kunnet sende to unge og talentfulde fodboldspillere til udlandet. Det er en blåstempling af den udvikling af spillere, som vi lægger så meget vægt på i Hobro IK,« siger Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Mads Hvilsom nåede at spille 74 førsteholdskampe for Hobro med 28 mål til følge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce