Annonce
Østjylland

Magiske fortællinger samler unge fra hele landet

I løbet af en uge bliver magiske portaler ind til fremmede verdener åbnet, for at deltagerne kan drage ud på eventyr. Pressebillede

Hobro: Du åbner den store læderindbundne bog og læser de første hemmelige ord, mens et overjordisk lys omslutter dig. Du hæver din tryllestav mod din modstander, endelig vil I finde ud af, hvem af jer, der er den mægtigste. Du væver et elegant mønster gennem luften med dine fingre, og den almindelige hat forvandles til en sort ravn.

Østerskov Akademiet bliver denne gang omfavnet af det mystiske og magiske. I løbet af en uge bliver magiske portaler ind til fremmede verdener åbnet, for at deltagerne kan drage ud på eventyr, tilegne sig magisk lærdom og store evner.

Østerskov Akademiet er en uges ophold på Østerskov Efterskole, verdens første rollespilsefterskole. Men det er ikke kun for rollespillere. Det er for alle unge i 7. til 9. klasse med interesse for det eventyrlige, fantastiske og fantasifulde. Her mødes unge fra hele landet og skaber oplevelser og historier sammen.

Efterårets Akademi ligger i efterårsferien og temaet er magi og magikere. Det er fra 16. til 20. oktober.

Interesserede kan se mere på osterskov.dk.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce