Annonce
Sport

Magnussen får blandet coronacomeback i Østrig

Pool/Reuters
Mercedes ligner stadig det suveræne hold i Formel 1. Kevin Magnussen viste lovende takter i sæsonåbning.

Den danske racerkører Kevin Magnussen fik en lidt blandet start på den forkortede Formel 1-sæson, da kørerne fredag gennemførte de første to træninger efter coronapausen.

Haas-danskeren var niendebedst i den første frie træning på Red Bull Ring i østrigske Spielberg, hvor feltet kører sæsonens to første grandprixer. I fredagens anden træning var han dog kun 15.-hurtigst.

Med vintertesten i Barcelona i alt for fjern erindring og kun lidt træning i Australien i starten af marts, før det hele lukkede ned, ventede mange spændt på at se, hvordan styrkeforholdet mellem de forskellige hold var.

De første træninger efter så lang en pause giver ikke noget entydigt svar. Men umiddelbart ligner Mercedes fortsat et hold, som de andre kun kommer til at se bagenden af.

Verdensmester Lewis Hamilton var hurtigste mand i begge træninger. Og begge gange med holdkammerat Valtteri Bottas som toer.

Haas havde store problemer med bilen i grandprixerne i sidste sæson. Og mens Kevin Magnussen kom godt fra land i den første træning, var holdkammerat Romain Grosjean ramt af uheld.

Han nåede end ikke at sætte en tid, før problemer med bremserne tvang bilen i garagen. Franskmanden nåede kun at trille en omgang til allersidst.

Til gengæld kunne Magnussen glæde sig over, at han sluttede foran begge Ferrari-biler i den første træning. Charles Leclerc blev nummer 10, mens Sebastian Vettel blev nummer 12.

I den anden træning var Magnussen bag Ferrari-kørerne, som dog fortsat var et stykke fra Mercedes-rivalernes fart.

Grosjean kom mere ud at køre i den anden træning, og han sluttede lige bag Magnussen som nummer 16. Magnussen var 1,374 sekunder langsommere end Hamilton i den anden træning.

Der er en sidste træning lørdag, hvor også selve kvalifikationen finder sted. Løbet køres søndag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Marvin Egho står til karantæne i næste kamp efter gult kort

Annonce