Annonce
Randers

Malte Larsen (S): Kom med gode råd til indretning af mit Christiansborg-kontor

Hvordan skal Malte Larsen (S) indrette sii kontor på Christiansborg, har han spurgt Facebook-brugerne om. Flere har foreslået, at han får fingre i en miniaturemodel af det gamle rådhus i Randers. Arkivfoto: Annelene Petersen
Det nye folketingsmedlem Malte Larsen (S) fra Randers har spurgt folket til råds om, hvad der er passende at putte ind på det nye kontor på Christiansborg. Det skal gerne signalere Randers og Østjylland, mener han.

Randers: Når man tager nye domiciler i brug, sker det ofte, at man også tænker lidt over, hvordan de nye lokaler skal indrettes. Den situation er socialdemokraten fra Randers Malte Larsen kommet i, eftersom han overtager et kontor på Christiansborg efter sommerferien.

- Det står med helt nøgne vægge, og jeg er ikke verdensmester i indretning. Derfor har jeg spurgt folk på Facebook, hvad de synes vil egne sig til sådan et kontor. Det kunne jo være, at nogle havde nogle gode ideer. Og det skal selvfølgelig gerne være ting, der signalerer Randers og Østjylland, lyder det fra folketingsmedlemmet Malte Larsen.

Han har slået efterlysningen af gode råd og ideer op på Facebook, og det har fået en hel del til at fare i tastaturet med gode, sjove, drilagtige og også enkelte spydige kommentarer. I skrivende stund er der omkring 75 kommentarer og flere kommer hele tiden til.

- Jeg har ikke rigtig fået set dem igennem, så jeg kan ikke kommentere på de præcise kommentarer. Men jeg så, at en foreslog en Randers-hoptimist. Og skulle nogle ligge inde med sådan en, de vil af med, ja, så er jeg gerne aftager. Også med andre ting og sager, der minder om Randers, siger socialdemokraten.

Annonce
- Jeg er ikke verdensmester i indretning, derfor har jeg spurgt folk om gode råd og skulle nogle ligge inde med effekter, der signalerer Randers, som de vil af med, er de også velkomne, lyder det fra folketingsmedlemmet. Arkivfoto: Richard Sylvestersen

Model af rådhuset

Brugerne af Facebook foreslår for eksempel, at han får fat i miniaturemodellen af det gamle rådhus. En synes sågar, at Malte Larsen skal tage sin kone med og blive viet der, for så får brudeparret automatisk en rådhusmodel i gave. Men Malte Larsen er altså allerede gift, bedyrer han.

Rigtig mange foreslår Randers-plakater, som der findes utallige af. Også plakaten af Randers Regnskov, samt den morsomme tekstplakat "Randrs", som Dialægt har lavet, er blandt ideerne. Også Randers-kalenderen nævnes.

Outsider-kunst fra Gaia er der en, der mener vil være passende på Christiansborg-kontoret, mens andre foreslår kopier af hingsten, en kopi af "Mælkekartonen", som mange kalder byporten Red Fall af Ingvar Cronhammar, nederst på Østervold og en kopi af Ellerten.

Der er også de mere drillende forslag, såsom Gudenå, stadion, handsker, laks, piger, tog, fodlænker, scootere, mejetærskere, reb med mere.

Flere mener, at det må være et must med et køleskab fyldt med Thor øl, Mokaï og frugtvine fra Cold Hand Winery, så han kan byde gæsterne på noget fra Randers og omegn.

Andre er i genbrugsgrøften, der jo er oppe i tiden. Politikeren bør gå i kælderen og i pulterkammeret på Christiansborg og genbruge de ting, andre har brugt før ham, er der nogle der mener. Ødsle med statskassens penge skal han i hvert fald ikke, siger en.

Atter andre facebook-brugere synes at folketingsmedlemmets opslag vidner om en politiker, der ikke kan finde ud af selv at tage beslutninger. De finder Malte Larsen idéforladt og frygter for at have ham siddende i Folketinget i fire år, når han ikke engang kan finde ud af at indrette sit eget kontor.

Brugbare tips

Malte Larsen glæder sig til at få kigget alle kommentarerne igennem for at se, om der er brugbare indretningstips til det gabende tomme kontor.

- Og så er jeg heldigvis i stand til at hoppe over de indslag, der er i for hård en tone. Jeg har en helt ærlig tilgang til det her og synes, at det kunne være fedt at få gode forslag fra andre frem, siger Malte Larsen.

Han fortæller, at han i øvrigt også lige skal have fulgt op på reglerne:

- Jeg mener, at hvis man for eksempel kom med et kort over Randers, der så blev indrammet herovre og hængt op, så er det husets eje fremover. Så der må stå en masse i gemmerne, som jeg også skal have kigget efter om ikke kunne passe ind på kontoret, siger Malte Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Betjentsøn bragede ind i Diana: - Politiet skjulte sandheden og jeg blev dømt

Annonce