Annonce
Randers

Maltfabrikken søger kreative lejere

Det kreative multi-hus i Ebeltoft søger sine sidste beboere. Tilsendt foto
Den gamle fabrik skal være et mødested for kunst, kultur og erhverv
Annonce

Ebeltoft: Det store nye samlingssted for kultur og kreative erhverv i Syddjurs Kommune står overfor sin åbningssæson, og er netop nu på udkig efter de helt rigtige lejere til de sidste ledige lejemål i den gennemrenoverede fabrik. Der er tale om lokaler i et på én gang historisk og moderne miljø, hvor kunst, kultur og erhverv skal løfte hinanden i et nyt, kreativt fællesskab.

Gennem de seneste 12 år har ildsjæle arbejdet på at forvandle Ebeltofts historiske maltfabrik til et kulturelt, kunstnerisk og erhvervsrettet mødested. En transformation med et budget på 165 millioner kroner har omdannet cirka 5.000 m2 fabrik og udviklet omkring 10.000 m2 byrum, og nu står Maltfabrikken klar til at tilbyde aktiviteter, tilbud og oplevelser for områdets beboere og gæster.

Vi glæder os til, at maltfamilien bliver fuldtallig, og søger intet mindre end det perfekte match.

Dagmar Brendstrup, bestyrelsesformand

Annonce

Mad, musik, øl og kunst

Maltfabrikken åbner med spillested, spisehus, bryggeri med eget malteri, kunstnerresidens, ungdomskulturhus, arbejdsfællesskab, værksted, designshop og det nye kombinerede bibliotek, museum og arkiv.

- Men vi er så heldige at kunne tilbyde endnu et par pladser i fællesskabet af aktører, så vi leder efter den helt rigtige samarbejdspartner til et erhvervslejemål samt to lejere til atelierer i kunst- og værkstedsområdet, fortæller maltfabrikkens direktør Kristian Krog.

Foruden disse lejemål er der stadig mulighed for at søge om plads i arbejdsfællesskabet M8.

- Vi glæder os til, at maltfamilien bliver fuldtallig, og søger intet mindre end det perfekte match, fortæller bestyrelsesformand Dagmar Brendstrup.

- Det kan være et projekt eller en virksomhed, der arbejder med formidling, design, eller natur – en outdoor-aktør, en cykeludlejning, en gallerist, en keramiker, et oplevelseskoncept, vintage og vinyler, tatovør eller noget helt syvende. Men først og fremmest skal det være noget, vores gæster har lyst til at deltage i og med mennesker bag, som deler Maltfabrikkens værdier og visioner.

Annonce

Opfindsomhed og pop-up

Er man til helt korte lejemål og vilde eksperimenter, vil der fra september være mulighed for at leje sig ind i Maltfabrikkens X-rum, som kan lejes fra én og op til 14 dage.

X-rummet på 15 m2 ligger i Spiren midt i Maltgården med facade ud mod det pulserende gårdliv, og er det oplagte sted til skøre koncepter og skæve projekter, pop-up shops med alt hvad krøllede hjerner kan udtænke, mini-udstillinger, byttebiks, tattooshop, vinsmagning og meget andet.

Går man rundt med en drøm i maven eller mangler man et salgs- eller udstillingsvindue, kan man allerede nu kontakte Maltfabrikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fra kulkælderen til topscorer-bejler: Mentaltræner bag Vitos vilde forandring

Randers

August i Randers spækket med kultur

Annonce