Annonce
Østjylland

Mand reddet i land ved Aarhus Ø: Døde senere på Skejby

Arkivfoto: Michael Bager
Sent mandag aften blev en 66-årig mand fundet 30 meter ude i vandet på Aarhus Ø. Han blev senere erklæret død på Skejby.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi og redning rykkede sent mandag aften til Aarhus Ø, hvor der var meldinger om en forsvunden person.

En forbipasserende havde ved 23.30-tiden set en herreløs hund med halsbånd og hundesnor gå rundt på Aarhus Ø tæt på Udkigstårnet.

Politiet ankom til stedet og begyndte at tale med naboer i området, da en mand klokken 23.51 så en person i vandet cirka 30 meter ude i havnen.

Manden, der er tidligere elitesvømmer, hoppede i vandet og fik personen reddet op, og der blev startet hjerte-lungeredning, inden personen, der viste sig at være en 66-årig mand, blev kørt til Skejby.

Men kort tid efter, blev manden erklæret død.

- Han er formentlig gået en aftentur med sin hund, da han er faldet i vandet. Derfor skal vi nu have fundet ud af, om det er en ulykke, eller om at kan have fået hjertestop eller lignende, inden han faldt i. Det skal et ligsyn hjælpe med svar på, fortæller Janni Lundager, kommunikationskonsulent ved Østjyllands Politi.

Hun understreger, at intet tyder på, at der ligger noget kriminelt bag.

De pårørende er underettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce