Annonce
Østjylland

Mand gik amok i trafikken: Bed bilist i fingeren og slog ham i gulvet

En rasende bilist i Viby nøjedes ikke med at give fingeren til sine medtrafikanter. Akrivfoto: Annelene Petersen

VIBY: Eksempler på vejvrede ses oftere og oftere i trafikken, når hidsige bilister får nok og skal finde en syndebuk for, hvorfor de skal holde i kø.

Onsdag eftermiddag i Viby var det så en 39-årig mand, der blev så rasende i trafikken, at det endte med at koste en 47-årig mand en tur på skadestuen og ham selv en tur på politistationen.

Den 47-årige kom kl. 15.30 kørende med sin 50-årige kone på Skanderborgvej i Viby, hvor vejen flettede ind til ét spor på grund af vejarbejde. Bagved kørte den 39-årige mand helt tæt på dem og var tydeligt frustreret over, at han ikke kunne komme forbi. Da der igen var to spor lidt længere fremme, overhalede den 39-årige indenom og satte sin bil på tværs af vejen foran den 47-åriges bil.

Efter en kort diskussion mellem de to gik den 39-årige helt tæt på den 50-årige kvinde og råbte adskillige skældsord af hende. Det fik hendes mand til at gå helt tæt på den 39-årige for at få ham væk. Den handling hjalp imidlertid ikke på humøret på den vrede bilist, så han tog fat i den 47-åriges hånd og bed hårdt i hans finger, hvorefter han slog ham adskillige gange i ansigtet med knyttet næve, så den 47-årige til sidst væltede om på asfalten.

Politiet blev tilkaldt, og en patrulje fik anholdt den 39-årige mand og sigtet ham for vold. Den 47-årige blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for mindre skader i ansigtet og i fingeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Allingåbro

Brand i maskinhus

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce