Annonce
Randers

Mand i Kristrup fundet med alvorlige skader: Politiet kan endnu ikke afgøre, om det skyldes uheld eller overfald

Arkivfoto: Annelene Petersen
Politiet rykkede torsdag aften ud til en adresse i Kristrup, hvor en mand var kommet alvorligt til skade. Han er uden for livsfare, oplyser politiet, men er så medtaget, at det ikke er muligt at afhøre ham og dermed finde ud af, om der ligger en forbrydelse bag.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi fik torsdag klokken 17.36 en anmeldelse om, at en mand var kommet alvorligt til skade på en adresse på Skolegade i Kristrup, og at skaderne muligvis kunne stamme fra et overfald.

- Det var ambulancefolkene, der ringede efter politiet, siger kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, og fortæller samtidig, at anmeldelsen om den tilskadekomne mand kom fra en person, der fandt ham liggende på privatadressen.

Den tilskadekomne mand blev kørt på hospitalet og var fredag eftermiddag uden for livsfare, men han er så medtaget, at det ikke har været muligt at afhøre ham.

Politiet efterforskede i løbet af torsdag aften sagen for at finde ud af, om der var foregået noget kriminelt på adressen.

- Vi har foretaget flere undersøgelser på stedet, og det er ikke endelig afklaret, hvad der er sket, siger Jakob Christiansen, men fortæller, at den foreløbige efterforskning ikke har givet nogen tegn på, at manden har været udsat for en forbrydelse.

- Der mangler dog nogle undersøgelser og en afhøring af manden, inden det kan konkluderes, om hans skader skyldes et uheld eller en kriminel handling, siger Jakob Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ordentlighed betaler sig, mener ejer af Marcus Gruppen: Annullerede ordrer for 10 millioner kroner i starten af coronakrisen

Annonce