Annonce
Randers

Mangler du en bonusbedste, en løbemakker eller en ven? Tusindvis af randrusianere søger nye bekendtskaber online

2400 borgere i Randers Kommune har allerede oprettet en profil på Boblberg.dk, hvor de søger nye bekendtskaber.
Annonce

Randers: - Vi har været igennem et forår, der i høj grad har vist os, at fællesskaber er vigtige, og at der er brug for også digitalt at kunne møde nye venner og bekendtskaber, siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Derfor har kommunen indgået en aftale med en socioøkonomiske virksomhed, der giver borgere i Randers Kommune mulighed for at oprette en gratis profil Boblberg.dk, hvor man kan søge nye bekendtskaber.

- Det handler om at imødegå ensomhed og skabe gode muligheder for at mødes på en tryg platform. Her har vi set en mulighed med Boblberg, lyder det fra borgmesteren.

Cirka 2400 borgere i Randers Kommune har allerede oprettet en profil på den digitale platform, der arbejder sammen med Røde Kors for at bekæmpe ensomhed.

Annonce

Relationer for livet

Ønsker du en bonusbedsteforælder til dit barn, leder du efter en løbemakker, savner du én at dele en svær livssituation med - eller vil du bare gerne udvide dit netværk? Så er der angiveligt mulighed for det på Boblberg.dk. Hvad fællesskaberne indeholder er i høj grad op til brugerne selv.

Som bruger opretter man en såkaldt "boble", hvor man skriver, hvad man søger. Man kan afvente kontakt eller selv søge i de andre "bobler" på platformen.

- Vi har igennem de seneste år oplevet en stor interesse og lyst til at finde fællesskaber digitalt i befolkningen. Mange tusinde mennesker har allerede fundet et fællesskab og relationer for livet på Boblberg.dk. Det er med til at styrke deres fysiske og mentale sundhed, og det øger deres livskvalitet, siger Nikolaj Stæhr, medstifter af Boblberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce