Annonce
Randers

Maren Knudsen genåbner

<p>Snart er der igen liv i Maren Knudsen og Club 5. Arkivfoto.</p>

Den kendte randersrestuarant har fået nye ejere og åbner igen på selveste J-dag, skriver tv2oj.dk

For et par uger siden kunne Amtsavisen fortælle, at Maren Knudsen og Club 5 havde lukket dørene og ikke ville åbne igen med samme ejere. Lukningen kete nærmest i ly af natten, og siden har det ikke været muligt at få fat på Pauli Andreasen, som ejede stederne.
Annonce
Snart er der igen liv i Maren Knudsen og Club 5. Arkivfoto.
Nu er der så endelig godt nyt til gæsterne i Storegade. Tv2oj.dk skriver nemlig, at både Maren Knudsen og Club 5 har fået nye ejere, og snart er klar til at åbne for en stund.
»Vi åbner igen til J-dag 5. november og holder så åbent til nytår, hvor vi lukker ned for at bygge stederne op med vores eget præg. De trænger til en kærlig hånd,« siger den nye ejer, Stephan Skjøtt Jørgensen, til tv2oj.dk.
Stephan Skjøtt Jørgensen har købt Maren Knudsen og Club 5 sammen med sin far. De to er ikke ukendte med adressen i Storegade, da de ejer diskotek In the night, som holder til på øverste etage i Rocksann Huset.
Med hensyn til fremtiden for de to steder er de nye ejere meget fåmælte, men de lover at holde fast i Maren Knudsen som et spisested.
Amtsavisen arbejder på at få en kommentar fra de nye ejere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce