Annonce
Mariagerfjord

Mariagerfjord Pigekor stod på scenen med Hjalmer

Hjalmer ses her sammen med Mariagerfjord Pigekor. PR-foto
Søndag stod Mariagerfjord Pigekor bagved Hjalmer, da han gav koncert i Den Gamle Biograf i Mariager. Koncerten markerede afslutningen på en lang dag for Pigekoret, der forinden havde været på velgørenhedsturné rundt i kommunen.

Mariager: Der var lokal opbakning til Hjalmar, da han 1. december optrådte i Den Gamle Biograf i Mariager som en del af sin akustiske tour. Talenterne fra Mariagerfjord Pigekor havde nemlig taget opstilling bag den unge singer-songwriter for at levere ekstra stemmer til nummeret "Hvis du går".

- Det var en af de helt store oplevelser at synge sammen med Hjalmer, siger Christian Fris-Ronsfeld, der er korleder for de dygtige piger i alderen 12 til 20 år.

- Det bedste øjeblik for mig var Hjalmers overraskede ansigtsudtryk, da pigerne sang de første toner for ham helt akustisk. Man kunne virkelig mærke på ham og hans guitarist, at samarbejdet med pigerne var noget helt særligt for dem. Jeg elsker øjeblikket, hvor professionelle kunstnere som ham er blown away af pigernes lyd og udstråling. Det giver mig og pigerne helt vildt meget drive til det fremadrettede arbejde, tilføjer Christian Fris-Ronsfeld.

Annonce

Det gav os et boost af energi at synge med Hjalmer, fordi vi syntes, det var så fedt.

Nanna Rod-Kirk, korsanger

Tradition med velgørenhedsturné

Nanna Rod-Kirk, som er en af de 27 sangere i Mariagerfjord Pigekor, er enig i, at det var en stor oplevelse at synge sammen med Hjalmer, selvom koret i løbet af dagen også havde været på velgørenhedsturné.

- Selvom vi alle sammen var trætte efter en god dag rundt i kommunen, gav det os et boost af energi at synge med Hjalmer, fordi vi syntes, det var så fedt, siger Nanna Rod-Kirk.

Den årlige velgørenhedsturné er efterhånden en tradition for Mariagerfjord Pigekor, hvor de besøger plejehjem og bosteder i Mariagerfjord Kommune. Det næste på plakaten for Mariagerfjord Pigekor er Korskolens Julekoncerter 8. december og julekoncert i Folkekirkens Hus i Aalborg 18. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Køber af Kongens Ege-lejlighed savner svar: - Vi får ikke noget at vide

Annonce