Annonce
Østjylland

Markant mandedominans på Socialdemokratiets hold til valget i Syddjurs

Ole Bollesen (S) er her i aktion som formand for byrådets udvalg for sunhed, ældre og socialområdet. Han er ved byrådsvalget i november spidskandidat på en socialdemokratisk kandidatliste med 11 mænd og en enkelt kvinde. Arkivfoto

Det socialdemokratiske hold af kandidater til byrådsvalget byder kun på en enkelt kvinde blandt de 12 bejlere til en plads i byrådssalen. Formand håber, at der kommer flere kvinder til.

Syddjurs: Der er indtil videre kun en enkelt kvinde på Socialdemokratiets ny kandidatliste med 12 kandidater til byrådsvalget i november.

Socialdemokratiet i Syddjurs kommune var tirsdag aften samlet i Rønde, hvor facit af en urafstemning i de to socialdemokratiske foreninger i Syddjurs Vest og Ebeltoft blev offentliggjort. Listen rummer 11 mænd og en kvinde.

- Vi har en rigtig stærk liste med en god geografisk spredning over hele Syddjurs Kommune. Vi kunne godt have ønsket os, at flere kvinder havde meldt sig til kandidatlisten. Det håber vi sker i løbet af den suppleringsperiode, der er i august og september, inden listen lukkes i løbet af efteråret, forklarer Søren K. Lauridsen, formand for Fællesledelsen i Socialdemokratiet i Syddjurs.

Vi kunne godt have ønsket os, at flere kvinder havde meldt sig til kandidatlisten. Det håber vi sker i løbet af den suppleringsperiode, der er i august og september, inden listen lukkes i løbet af efteråret.

Søren K. Lauridsen, formand, Socialdemokratiet i Syddjurs.

Frontfigur er på plads

Partiets borgmesterkandidat er gruppeformand og byrådsmedlem Ole Bollesen.

Han blev udpeget allerede for et år siden, så spændingen koncentrerede sig om fordelingen af de øvrige 11 kandidater på kandidatlisten.

Stemmeprocenten ved urafstemningen blev på 60 procent. Der er tilsammen ca. 230 medlemmer i de to socialdemokratiske partiforeninger, og de sammensatte følgende kandidatliste:

1. Ole Bollesen. 2. Christian Haubuf. 3. Michael Stegger. 4. Anders Peter Rasmussen. 5. Niels Gyldenlund Mikkelsen. 6. Erling Mikkelsen. 7. Michael Aakjær. 8. Kirsten Frederiksen. 9. Hans Chr. Baltzer. 10. Jan Fischer. 11. Kai Pedersen. 12. Michael Nielsen

- Listen rummer såvel erfarne kræfter som unge og nye kandidater med lyst til at engagere sig i det lokalpolitiske arbejde. Og de unge er glædeligvis placeret højt på listen - så vi ser med stor optimisme frem til kommunalvalget d. 21. november, siger borgmesterkandidat Ole Bollesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Annonce