Annonce
Randers

Markant Randers-politiker trækker sig øjeblikkeligt fra formandspost - og genopstiller ikke

Anders Buhl-Christensen, der har været aktiv i kommunalpolitik i 24 år, stopper nu karrieren. Han genopstiller ikke til en ny periode i Randers Byråd. Arkivfoto: Annelene Petersen
Venstre mister endnu en profil - Anders Buhl-Christensen genopstiller ikke, og trækker sig øjeblikkeligt som formand for børne- og familieudvalget.

Randers: Venstres Anders Buhl-Christensen har valgt at træde ud af politik ved årsskiftet. Han har siddet i kommunalbestyrelsen for Nørhald, hvor han i en periode var borgmester, samt Randers Byråd i samlet 24 år.

Allerede nu forlader han posten som formand for børne- og familieudvalget.

- Efter 24 år i kommunalpolitik synes jeg, at jeg har udtjent min værnepligt. Jeg ser frem til at få en mindre hektisk hverdag og mere tid med familien, siger Anders Buhl-Christensen i en pressemeddelelse.

- Samtidig giver det mulighed for, at en anden dygtig venstrepolitiker kan træde frem og sætte sine aftryk på børne– og familieområdet i Randers Kommune.

Efter 24 år i politik er det snart slut. Anders Buhl-Christensen - nu med corona-frisure - vil koncentrere sig om jobbet som ejendomsmægler. Foto: Annelene Petersen

Formand for Venstre i Randers, Knud Pedersen, er ærgerlig over at miste en rutineret politiker på holdet, men har fuld forståelse for beslutningen, som han blev orienteret om i januar måned.

Annonce

God overgang

Knud Pedersen havde gerne set Anders Buhl-Christensen tage endnu en byrådsperiode, men vil nu forsøge at inddrage ham på en ny måde i partiets arbejde.

- Jeg har fuld forståelse for Anders’ beslutning. Men jeg glæder mig samtidigt over at Anders med sin rutine og erfaring kan bidrage positivt indtil d. 1. januar, hvor den nye byrådsperiode begynder.

- Ligesom Anders kan være med til at skabe en god overgang for den nye formand for børn – og familieudvalget, som gruppen nu skal have valgt, siger Knud Pedersen, formand for Venstre i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Stop for eksport af levende dyr

Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce