Annonce
Randers FC

Marxen gik direkte i omklædningsrummet: Det er forfærdeligt

Jeppe Okkels scorede sejrsmålet for Silkeborg i begyndelsen af anden halvleg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Erik Marxen fortrak til omklædningsrummet lige efter slutfløjtet i 2-1-nederlaget på JYSK Park. Et udtryk for enorm skuffelse, forklarede anføreren, der peger på flere mangler i søndagens nederlag.
Annonce

Silkeborg: På papiret lignede det en formsag for Randers FC at slå Silkeborg IF, der inden søndagens opgør havde 20 point færre end kronjyderne i tabellen, men det endte med et 2-1-nederlag i Søhøjlandet til stor frustration for Erik Marxen.

- Det er forfærdeligt. Vi har gjort meget rigtigt i den her sæson og spillet os selv i en favorabel position, og så forpasser vi sådan en chance. Det gør rigtig ondt og kommer formentlig til at bide os røven, når tingene skal gøres op efter 26 runder, sagde Erik Marxen, der selv gik direkte i omklædningsrummet, da nederlaget var en realitet.

- Jeg synes virkelig, at det her nederlag gør ondt. Man kan godt tabe fodboldkampe, men jeg fortrak hurtigt til omklædningsrummet, fordi jeg var sindssygt skuffet over, at vi ikke gjorde mere ved den her mulighed. Jeg skal ikke begrave muligheden for top 6, men det er klart, at vi nu skal ud og hente flere point i nogle endnu sværere kampe, forklarede anføreren.

Det var specielt efter pausen, at Randers FC-mandskabet spillede under niveau.

- Jeg synes ikke, at vi er hårde nok ved dem. Vi er ikke dygtige nok til at vinde vores dueller mand-mod-mand, og vi er heller ikke skarpe nok til at spille vores angreb farlige, som vi var det for en uge siden. Vi får en katastrofal start på anden halvleg, hvor det virker som om, at vi var for gode ved os selv i pausen ved at tænke, at det nok skulle komme. De scorede, vi skulle jagte, og det evnede vi ikke, forklarede Erik Marxen.

Annonce

Enormt skuffende

Anføreren erkendte, at præstationen søndag eftermiddag var langt under niveau.

- Vi kommer fra en god kamp i sidste weekend, træningsugen har været god, vi står med en skadesfri trup, og så står vi her med ingenting. Den eneste forklaring på, at vi ikke præsterer som i sidste uge, er, at vi slækker tre-fem procent, fordi vi føler, at modstanderen burde være overkommelig.

Du føler med andre ord, at I undervurderede dem?

- Måske lidt ubevidst. Det kan også være, at vi manglede den sidste spænding, som skal til for at toppræstere. Jeg kan kun gisne og konstatere, at det er enormt skuffende, at vi ikke kunne være mere dominerende, lød det fra Erik Marxen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce