Annonce
Mariagerfjord

Maskerede tyve stak af med flere kasser Kinder-chokolade

Collagefotos: Mathias Fredslund Hansen (JFM) samt Klaudia Fąferek-Jaworska og Andriy Popov/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Natten til tirsdag havde Superbrugsen i Mariager ubudne natlige gæster, der stjal kasser med chokolader. Brugsuddeleren mener, at tyvene må være gået efter noget andet, men er blevet skuffede.
Annonce

Mariager: Et par kasser Kinder Bueno (chokoladebar, red.) og to smadrede døre. Det var konsekvenserne af et tyveri i Superbrugsen i Mariager klokken halv tre natten til tirsdag.

Ifølge Nordjyllands Politis efterforskning blev yderdøren brudt op med en rørtang, der ødelagde låsen, hvorefter to maskerede mænd gik ind i butikken. Tre minutter efter forlod de butikken igen med et par kasser af førnævnte chokolade.

Kasserne med Kinder Bueno har efter brugsuddeler Alex Mosbechs umiddelbare vurdering ikke været tyvenes førstevalg.

- Jeg tror, de er kommet for at stjæle cigaretter, og da det ikke var tilgængeligt, har de bare taget ét eller andet med i stedet for, fortæller han.

Selv om han også godt kan se det humoristiske i tyvenes aktion, stopper morskaben også dér.

- Vi har jo en selvrisiko på vores indbrudsforsikring, så for os koster det det samme, om tyvene stjæler det ene eller det andet, konstaterer Alex Mosbech.

Annonce

Velfungerende rutiner

Der er dog et par ting, som han er glad for. For det første er det tilfredsstillende, at tyvene sandsynligvis ikke fik det, de kom efter.

- Selvfølgelig er jeg også glad for, at vores rutiner i butikken fungerer, så der ikke var noget at komme efter, forklarer han.

Blandt andet får Superbrugsen i Mariager daglige leveringer af cigaretter, så der ikke er noget på lageret at komme efter. Han håber, at det magre udbytte vil være med til at afskrække andre tyve.

Desuden har Alex Mosbech brugt anledningen til at tage yderligere initiativ for at bremse fremtidige tyveriforsøg. Han har valgt at opgradere alarmsystemet endnu et nøk. I stedet for, at alarmen går igang, når døren er brudt op, vil det nye alarmsystem allerede larme, når et opbrydningsforsøg starter.

- Forhåbentlig kan det være med til at skræmme nogen væk, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Randers

Randers Julehjælp: Festpenge i mediehuset går til økonomisk trængte familier

Randers

Motorvejen spærret natten til søndag: Kassevogn var væltet og chaufføren sad fast

Annonce