x
Annonce
Østjylland

Maskerede, unge mænd optog video: Patrulje ramt af flyvende sten

Arkivfoto: Scanpix/Iris

VIBY: En musikvideo fra Trillegården i Hasle skabte i sidste uge debat i området og utryghed hos børn og forældre.

Bag fuld maskering og med våben i hånden, synger gruppen 'Shooter Gang' i nummeret 'Mask på' om at "tømme kugler", "at de trykker den af som i Chicago" og "at alle heromkring vil være som El Chapo" med henvisning til den kendte narkobaron fra Mexico.

Om det er et modsvar, som var i gang med at blive videofilmet onsdag aften i Viby er svært at sige, men i hvert fald modtog Østjyllands Politi onsdag aften klokken 19.10 en anmeldelse om, at flere unge, maskerede mænd var samlet på Rosenhøj Torv.

Der blev sendt flere patruljer til stedet, hvor en stor gruppe unge mænd var samlet foran et pizzeria. Der var også opsat standerlamper med kraftigt lys, og mændene oplyste, at de var i færd med at optage en musikvideo. Mændene fik besked på, at de, når optagelserne var afsluttet, skulle tage maskeringen af, hvilket de indvilligede i.

Annonce

Dårlig stemning

Kort tid efter - klokken 20.35 - fik politiet så besked om, at optagelserne var flyttet til Søndervangs Allé i Viby, og at der samtidig var ved at opstå dårlig stemning på stedet. Der blev derfor sendt en patrulje, der fik kontakt til to af personerne, der oplyste, at optagelserne snart ville være afsluttet, hvorefter de ville køre fra stedet.

Da optagelserne var færdige, kørte patruljen ind på Rosenhøj Torv og parkerede bilen. Kort efter blev der kastet en genstand mod patruljebilen, så der lød et højt brag. Det viste sig, at det var en sten, der var blevet kastet mod patruljebilen, der fik smadret venstre baglygte.

Betjentene så ikke, hvem der kastede stenen, og ingen af de tilbageværende personer på stedet ønskede at tale med politiet. Stenen blev sikret, og der blev oprettet en sag vedrørende forsøg på vold mod polititjenestemand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Corona-krisen presser dyreparker i knæ: - Jeg føler mig magtesløs og frustreret

Randers

Bilkas særåbning skærtorsdag virkede: Flere end hundrede mennesker klar fra morgenen af

Annonce