Annonce
Mariagerfjord

Masser af julestemning på museerne

Julemarked i den gamle købmandsgård, som til daglig er rammen om Mariager Museum. Der koges blandt andet klejner i museets blå køkken. Foto: Nordjyllands Historiske Museum
Annonce

Mariagerfjord: I tiden op til jul er der rig lejlighed til at deltage i forskellige aktiviteter hos Nordjyllands Historiske Museum.

Der er eksempelvis julemarked i den gamle museumsgård, Mariager Museum, søndag 17. november klokken 11-16, og i den anledning er museumsgården og museet fyldt med gammeldags julestemning.

Dagen arrangeres af Mariager Museumsforening og Mariager Handelsstandsforening.

Der er jul hos møllenisserne i Hadsund søndag 24. november klokken 10-15 hos Hadsund Egnssamling og Møllehistorisk Samling og i samarbejde med Havnø Mølles Venner om det traditionelle julearrangement.

Man kan også møde nissen på Boldrup Museum søndag 1. december klokken 13-16, når der er julehyggedag for hele familien.

Der er Vintersolhvervsmarked hos Vikingecenter Fyrkat lørdag 14. december klokken 12-16. Denne dag fremstår husene på Vikingegården som markedshaller med boder, hvor vikingerne demonstrerer deres håndværk og sælger deres hjemmegjorte varer.

Mød møllenisserne i Hadsund Møllehistorisk Samling. Foto: Nordjyllands Historiske Museum
For 24. år i træk afholdes der vikinge-vintersolhvervsmarked, som afsluttes med fakkeltog. Foto: Nordjyllands Historiske Museum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce