Annonce
Randers

Massivt politiopbud skyldtes anmeldelse af voldtægt

Politiet ledte søndag efter spor omkring Lille Rosengård i Randers midtby. Arkivfoto: Thomas Graversen

En hemmelig efterforskning i midtbyen skabte søndag undren blandt randrusianerne. Nu løfter politiet sløret for sagen.

Randers: Østjyllands Politi var søndag morgen massivt til stede i Randers midtby, hvor betjente og politihunde gik i gang med en større efterforskning ved vejen Lille Rosengård samt på nærliggende parkeringspladser. En efterforskning, der hele søndag blev hemmeligholdt af politiet, der ikke ville fortælle andet, end at der var tale om mulig personfarlig kriminalitet.

Nu er Østjyllands Politi dog klar til at fortælle lidt mere om søndagens omfattende efterforskning.

- Vi fik søndag morgen klokken 5.14 en anmeldelse om en voldtægt, som skulle have fundet sted natten til søndag i en baggård ved vejen Lille Rosengård. Det var derfor, vi søndag morgen var at finde på stedet, fortæller kommunikationsrådgiver Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi.

Politiet anholdte kort efter en 38-årig mand i sagen. Han er dog løsladt igen, men stadig sigtet for voldtægt af en 25-årig kvinde.

- De to havde mødt hinanden på et diskotek, og var sammen gået ud i en baggård. Derefter har de forskellige udlægninger af, hvad der er foregået, og det er det, vi nu er ved at undersøge, forklarer Jeanette Løv Rasmussen, som ikke kan komme nærmere ind på anmelderens og den sigtedes forklaringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Ekstraordinær og rørende hjælpsomhed fra vennepar: Kørte 800 kilometer for at hjælpe ægtepar hjem i karantæne

Annonce