Annonce
Randers

McDonald's i Paderup bestod sin eksamen

Første del af eksamen over Paderup McDonald?s nye koncept, blandt andet med bestillingsskærmene, er blevet vel modtaget af dommerne. Foto: Annelene Petersen

Nu venter sidste del af bedømmelsen af restaurantens nye projekt, før Randers-modellen kan rulles ud til resten af landet.

Der var hverken en lukket dør eller en grøn dug, da McDonald's i Paderup i torsdags var til eksamen. Til gengæld har der nok været lidt svedige hænder. Som man kunne læse i torsdagsavisen, har restauranten nemlig været pilotprojekt for restaurantkædens fremtidige koncept, der blandt andet består af selvbetjeningsskærme.
Annonce
Før Randers-modellen kan rulles ud til samtlige af landets 89 McDonald's-restauranter, skal den vurderes og godkendes af en delegation fra både hovedkontoret i Danmark og Europa. Det var den delegation, der lagde vejen forbi Paderup sidste torsdag. Nu er dommen faldet.
»De var meget imponeret. De synes, at personalet i restauranten har håndteret hele indførelsen af konceptet rigtig godt,« siger pressechef ved McDonald's Danmark, Pia Tobberup.
Men det betyder ikke, at resten af kædens restauranter med det samme indfører pilotkonceptet. Der er stadig et stykke vej endnu.

Meget optimistiske

Torsdagens besøg var kun første del af verificeringen. Som det ser ud nu, er det planen, at delegationen igen lægger vejen forbi Paderup i starten af 2017. Her vil de revurdere konceptet, når det har været testet igennem de ekstra måneder.
»Vi er meget optimistiske efter det første besøg. Først når det er blevet godkendt anden gang, vil der blive givet grønt lys til at rulle det ud til resten af landet,« siger hun.
I det nye koncept bliver kunderne modtaget af store touch-skærme, som man kan bestille og betale maden på. Først der bliver maden forberedt til kunden - modsat det tidligere system, hvor maden oftest var forproduceret i op til 10 minutter før handlen.

Første del tjekket af

Det var en glad franchisetager og ejer af i alt otte McDonald's restauranter, herunder den i Paderup, Jan Dahl, der kunne modtage beskeden om de imponerede dommere.
»Det er dejligt at få klarlagt, at vi er på rette niveau. Så er det tjekket af, og vi kan komme videre til næste niveau,« siger han.
Ifølge ham var det især medarbejdernes niveau, som dommerne lagde mærke til.
»Specielt på servicedelen. De lagde mærke til, at når medarbejderne ikke servicerede ved kassen, snakkede og interagerede de med kunderne på andre områder. Modsat havde de forbedringsforslag og fif til at optimere vores indretning,« fortæller han.
Det nye koncept vil gøre det lettere på sigt at nytænke hele madoplevelsen på de populære restauranter. Men først skal Randers-modellen udbredes til resten af landet. Det er planen, at hvis konceptet består sin endelige eksamen i Paderup efter årsskiftet, vil samtlige restauranter have indført det senest juni 2018.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce