Annonce
Randers

McDonalds Randers om ny Carl's Jr: Strategien er den samme

Jan Dahl foran restauranten i Randers. Arkivfoto: Lars Rasborg

Randers: Hos McDonalds-restauranten i Paderup ryster man ikke på forhånd i bukserne over, at der med Bilkas indtog i området til næste år samtidig bliver åbnet en tilstødende burgerrestaurant - nemlig Carl's Jr, som Dansk Supermarked driver herhjemme.

- Det vil selvfølgelig altid være en konkurrence, for det vil altid være den virksomhed, der matcher kundernes behov bedst, der løber med salget, sådan er det jo. Men vi holder fast i den plan og strategi, som vi har for vores forretning, og så må de andre lave deres egen, siger franchisetager Jan Dahl, der ejer og flere McDonalds-restauranter i det jyske.

Han mener, at det kommende Bilka-varehus rent faktisk kan være med til at give et større kundegrundlag end det nuværende.

- Nyheden om Bilka -med eller uden Carls Jr - er efter min mening en rigtig god nyhed, for det vil helt sikkert give et løft for hele området. Jo bedre, hele området fungerer, og jo større, udbud der er, jo større tiltrækningskraft vil der være, og i sidste ende giver det en bedre forretning for alle herude, siger Jan Dahl om forholdene i Paderup.

Indehaveren peger på, at der i forvejen er et stort udbud af restauranter og spisesteder omkring Randers Storcenter.

- Nu er det jo ikke kun mig, der sælger mad derude. Der er masser af muligheder i centret selv og jeg har indtryk af, at alle de restaurantmuligheder, der er i området, har en fin forretning, og det vil der sikkert også være i fremtiden, siger han og tilføjer:

- Det, der især driver hele underlaget, er jo den mængde trafik, der er i selve centret. Så qua at jeg selvfølgelig forventer, at Bilka vil give en større kundestrøm for hele Randers Storcenter, så er det bare en ekstra frugt i turbanen for hele området, siger Jan Dahl.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Thorsager Kirke har næsten fået alle stole tilbage: Efterladt varevogn gemte på stjålne rundkirkestole

Annonce