Annonce
Rejser

Med ny app er du altid forsikret på rejsen

Appen med rejseforsikring slår automatisk til, når telefonens GPS registerer, at den er i udlandet. Man betaler på dag, og beløbet bliver trukket efter hjemkomsten. Foto: Undo

Download en app med rejseforsikring til din telefon. I det øjeblik den indbyggede GPS registrerer, at du befinder dig i udlandet, træder din forsikring i kraft, og du betaler pr. dag, indtil ferien er slut.

Det er i korthed sådan, en ny rejseforsikring fra Undo, der er delvist ejet af Tryg, fungerer. Målgruppen er især unge, men alle kan købe forsikringen.

Prisen er fra 10 kroner pr. dag, hvilket skal holdes op mod prisen på velkendte enkeltrejseforsikringer eller årsrejseforsikringer. Det gælder altså om at lave et realistisk overslag over, hvor meget man skal rejse, inden man vælger rejseforsikring.

En enkelt bruger kan godt have flere personer på samme forsikring. Hvis man ikke ønsker forsikring på en bestemt rejse, bliver man ikke trukket noget beløb, hvis man blot siger "nej tak" inden for de første otte timer af rejsen. Modsat er det også muligt at tilvælge dækninger, hvis man for eksempel skal til USA eller på skiferie.

Da forsikringen først træder i kraft, når man ankommer til en udenlandsk destination, kan man i sagens natur ikke få afbestillingsforsikring med, ligesom der ikke er dækning for tabte rejsedage.

Se mere på www.undo.app/rejse. /thor

Annonce
Medstifter og direktør i Undo, Sophie Bohr Grønbæk, har en baggrund inden for molekylær neurobiologi og forskede ved Panum, inden hun blev iværksætter. Foto: Undo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Ekspert: Det vil tage flere byrådsperioder at få bugt med konfliktkultur

Annonce