Annonce
Alarm 112

Medarbejdere i Aarhus-firma i dyb sorg efter knivdrab: Britt efterlader et uendeligt stort tomrum

Der blev i weekenden lagt blomster på adressen i Ebeltoft, hvor den 50-årige ejer af Palmgren Erhvervsrengøring mistede livet. Foto: Tilsted
Ejeren af Palmgren Erhvervsrengøring i Risskov, 50-årige Britt Kaiser Palmgren, blev lørdag knivdræbt. 100 medarbejdere i virksomheden skriver mindeord og ærer deres afdøde ejer.

AARHUS: Den 50-årige Britt Kaiser Palmgren mistede lørdag aften livet, da hun blev knivdræbt i Ebeltoft. Hun havde skabt Palmgren Erhvervsrengøring Jylland i Risskov. De 100 medarbejdere har sendt en minde-erklæring ud.

En 53-årig samlever er søndag blevet fængslet i tre uger og sigtet for drabet.

Medarbejderne skriver i mindeordet:

Annonce

"Sent lørdag aften den 22. januar 2022 blev Palmgren Erhvervsrengøring Jylland ApS ramt af et tragisk dødsfald.

Vores ejer og direktør, 50-årige Britt Kaiser Palmgren, er fundet død under tragiske omstændigheder.

Palmgren Erhvervsrengøring Jylland beskæftiger sig primært med restaurant- og øvrig erhvervsrengøring, men tilbyder også rengøring for private.

Vi har altid været en familiedrevet virksomhed og har tætte relationer i hele Danmark. Britt Kaiser Palmgren etablerede Palmgren Erhvervsrengøring Jylland for over 15 år siden. Virksomheden var ejet af Britt Kaiser Palmgren og hendes søn, og hun beviste, at hun kunne drive en succesfuld virksomhed med et godt produkt af høj kvalitet, hvor sloganet lyder: "Kvalitetsrengøring med et smil."

Med over 100 ansatte er Palmgren Erhvervsrengøring Jylland vokset til at være en virksomhed, som har dybe og nære relationer til især Aarhus-området. Britt Kaiser Palmgren var stolt af sin virksomhed, og hendes gode humør og smittende latter var hverdag på firmaets adresse. Britt efterlader et uendeligt stort tomrum, som bliver umuligt at udfylde.

Hun havde en stor kontaktflade, og hendes pludselige dødsfald har berørt mange mennesker, ikke mindst i Ebeltoft, hvor hun boede med sine børn. Det er vigtigt for os at understrege, at Palmgren Erhvervsrengøring Jylland selvfølgelig vil blive drevet videre i Britts ånd. Vi håber på forståelse for, at situationen er kaotisk og præget af stor sorg.

Derfor er det vores håb og ønske, at pressen vil respektere familiens behov for privatliv. Britts familie har læst og godkendt teksten i denne pressemeddelelse. Bisættelsen er endnu ikke planlagt. Palmgren Erhvervsrengøring Jylland har ikke yderligere kommentarer.

Æret være Britt Kaiser Palmgrens minde"

Samlever fængslet

Drabet på Britt Palmgren udspandt sig lørdag aften. Klokken 23.46 fik politiet en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv på en adresse i Ebeltoft.

Der blev med det samme sendt både politi og ambulancer til stedet, hvor det stod klart, at kvinden var blevet stukket adskillige gange og var svært tilskadekommen.

Kort efter blev kvinden erklæret død af lægen på stedet.

På en adresse i Aarhus fik politiet kort efter kontakt til den 53-årige mand, som er hendes samlever, og han blev anholdt og sigtet for drab.

Ved grundlovsforhøret søndag valgte dommer Jacob Svenning Jønsson at lukke dørene på anmodning fra både anklager og forsvarer.

Via sin forsvarer Niels Lyhne kunne manden, der sad nedbøjet foran dommeren, ikke erkende manddrab, men på det foreliggende grundlag vold med døden til følge.

Annonce
Randers For abonnenter

Se 17 fotos: Kristina har solgt sin instagramvilla på to måneder - til næsthøjeste kvadratmeterpris i Randers siden 2012

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kunde fandt stort stykke metal i mad fra Mo'Rice: - Det var lidt træls

Randers FC For abonnenter

De står på affyringsrampen af en grund: Se avisens rangliste over Randers FC-spillerne i foråret

Randers

To tomler opad: Staten pumper millionbeløb i ny cykelsti i det centrale Randers

Randers

Skænderi om jakke endte med, at ordensmagten blev tilkaldt: 25-årig mand blev anholdt af politiet

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Randers

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Randers For abonnenter

36 spritnye lejligheder på vej 100 meter fra Gudenå - her er både fitnesscenter og restaurant i bygningen

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Randers

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Sport For abonnenter

Hornbæk ånder DB og Helsted i nakken efter sent sejrsmål: - Det er skæbnens ironi, at de afgør det

Østjylland

Her åbner Maxi Zoo: - Placeringen er perfekt, og vores kunder kan gå lige ud til bilen med hundefoder

Annonce