Annonce
Randers FC

Randers FC afviser Brøndby-bud på offensiv profil: Det kommer an på den samlede pakke

Saba Lobjanidze tiltrækker opmærksomhed fra Brøndby IF, som er på jagt efter kantspillere. Foto: Ole Nielsen
Saba Lobjanidze er et varmt navn på transfermarkedet, hvor Brøndby IF blandt andet har budt på kantspilleren. Det bekræfter Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, som heller ikke har noget imod at sælge til en anden dansk klub, så længe den samlede pakke er i orden.

Randers: Saba Lobjanidze har været det offensive omdrejningspunkt i Randers FC i to sæsoner, men med et år tilbage af kontrakten i Kronjylland, ligger et salg i luften.

Det har hverken kantspilleren selv eller klubben lagt skjul på over for Randers Amtsavis tidligere. Tilbuddet skal bare være det rette - både for Saba og klubben.

Ifølge BT tiltrække den georgiske profil stor interesse fra Brøndby IF, som under den nye træner, Niels Frederiksen, er interesseret i at tilknytte flere kantspillere til truppen.

Klubben fra Vestegnen har ifølget mediet budt cirka 4,5 millioner kroner den offensive kreatør, men det er blevet afvist af Randers FC.

- Brøndby har ikke budt et beløb, som vi synes er interessant. Derfor har vi afvist det, så i øjeblikket ligger den der, bekræfter Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC over for Randers Amtsavis.

Hvad er et "interessant beløb" for jer?

- Det er svært at sige. Det kommer an på den samlede pakke. Vi har en spiller i Saba, som vi har en forhåbning og forventning om, at han kan udvikle sig lige så meget i den klub, som han skifter til, som han har gjort i Randers FC, så han kan tage næste skridt derfra. Så det handler ikke kun om et engangsbeløb, men også om at få en videresalgsklausul, siger sportsdirektøren.

BT spekulerer i, at Randers FC ønsker cirka 7,5 millioner kroner i engangsbeløb for georgieren, men Søren Pedersen er ikke interesseret i at kommentere på konkrete tal.

Annonce

Brøndby som springbræt

Til gengæld kan han fortælle, at den interesse, der tidligere på transfervinduet blot var begrænset til interesseret dialog fra andre klubber, nu er mundet ud i flere konkrete bud.

Klubben har blandt andet modtaget et bud fra en udenlandsk klub, som Randers FC gik videre til Saba og hans agent med. De valgte dog at afvise det, da de ikke fandt det sportsligt interessant.

På grund af den store efterspørgsel på kantspilleren har de heller ikke travlt på Viborgvej.

- Transfervinduet er langt og rent sportsligt har han stadig stor værdi for os. Derfor kan vi tillade os at være lidt kræsne i den situation, som vi er i lige nu, siger Søren Pedersen.

Om det bliver Brøndby IF eller en udenlandsk klub, der byder et tilfredsstillende beløb, er vidt for sig ligegyldigt.

- Brøndby er en god og større klub end Randers FC og et sted, som kan agere som springbræt for Saba, så jeg har ikke noget problem med, at han skulle skifte til en anden dansk klub, siger sportsdirektøren.

Det store spørgsmål er så, hvilken trøje Saba Lobjanidze kommer til at trække over hovedet på søndag, hvor Brøndby IF gæster Cepheus Park?

- Der kommer Saba til at repræsentere Randers FC, lyder det uden slinger i valsen fra Søren Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];