Annonce
Randers FC

Medie: Brøndby og FCM lurer på tidligere Randers FC-bomber

Den tidligere Randers FC-angriber Mikale Ishak har kontraktudløb med FC Nürnberg til sommer og tiltrækker sig opmærksomhed fra to danske topklubber. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix
Mikael Ishak har haft en svær sæson i tyske FC Nürnberg. Det har ifølge det svenske medie fotbolldirekt.se fået Brøndby og FC Midtjylland til at forhøre sig til den tidligere Randers FC-topscorer.

Randers: Svenske Mikael Ishak nød stor succes i Randers FC, hvor han på 3,5 sæson lavede intet mindre end 31 ligamål for klubben, som stadig er rekord den dag i dag.

De mange mål resulterede i 2017 i et vintersalg til tyske FC Nürnberg, hvor scoringerne ikke er faldet med samme frekvens.

I denne sæson er det således kun blevet til otte kampe og nul scoringer i 2. Bundesligaen, men med kontraktudløb til sommer er den tidligere Randers FC-bomber stadig en eftertragtet herre.

Ifølge det svenske medie fotbolldirekt.se har Brøndby IF og FC Midtjylland forhørt sig om om angriberen, mens de svenske ligaklubber AIK, Djurgården, Hammarby og Malmø også er interesserede.

- Jeg ved, at der er stor interesse fra Sverige lige nu. Det er meget smigrende, og jeg lukker ingen døre i, men jeg tror, at jeg vil blive i udlandet lidt endnu, siger Mikael Ishak til mediet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Annonce