Annonce
Randers FC

Sportsdirektør afkræfter: Vi har ikke budt på Edgar Babayan

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ifølge bold.dk har Randers FC afgivet et bud på to millioner kroner for Edgar Babayan i Hobro. Det rygte afkræfter sportsdirektør Søren Pedersen, som undrer sig over, hvor fodboldsitet har de oplysninger fra. Han bekræfter dog interesse i den armenske offensivspiller.

Randers: Randers FC har lige måtte se Nicolai Poulsen tage til lokalrivalerne fra Aarhus, men ifølge bold.dk er de også selv på jagt hos en anden lokalrival.

Ifølge fodboldsitets oplysninger har Randers FC afgivet et bud på to millioner kroner for den armenske kantspiller Edgar Babayan, men de oplysninger fejer Randers FC's sportsdirektør af bordet.

- Der er ikke noget konkret omkring Edgar Babayan, og jeg ved ikke, hvor de har de oplysninger fra. Vi er interesseret, men der er ikke mere i den sag, end der var for en måned siden. Vi har ikke afgivet et bud på Edgar Babayan, fortæller Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

I Hobro-lejren har sportsdirektør, Jens Hammer Sørensen ingen kommentar til, om man er i dialog med Randers FC om kantspilleren, men han fastslår, at alle er til salg for den rigtige pris.

- Vi synes, at prisen er høj på Edgar (Babayan, red.). Han har udviklet sig ufatteligt meget hos os. Da vi fik ham, var der ikke så mange klubber, der ville have ham, og så har vi udviklet ham til en Superliga-profil og A-landsholdsspiller. Det har sin pris i vores øjne, siger Jens Hammer Sørensen, der ikke vil nærmere ind på prisskiltet.

Fokus på andre positioner

Edgar Babayan, der aktuelt er at finde i den armenske landsholdslejr, har tidligere spillet for Randers FC.

I sommeren 2017 skiftede han fra randrusianerne til Hobro efter at have været på en lejeaftale i klubben i et halvt år, og i denne sæson har han været en af holdets største offensive profiler med fem mål og fire assists.

Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, har ikke lagt skjul på, at Saba Lobjanidze, der har siddet på den randrusianske venstrekant i denne sæson, er et varmt salgsemne, og til den position kan Edgar Babayan være en mulighed.

Ifølge Søren Pedersen er Hobro-spilleren da også interessant.

- Han er både dygtig og interessant, men fra, at jeg synes det, og til, at han bliver Randers FC-spiller, er der også langt. Jeg ser mange dygtige spillere, og lige nu arbejder jeg hårdere på det centrale forsvar og den centrale midtbane, fortæller Søren Pedersen.

23-årige Babayan har tidligere været involveret i 19 Superligakampe for Randers FC, men mål er det ikke blevet til.

Han har kontrakt med Hobro til sommeren 2021.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce