Annonce
Randers FC

Medie erfarer: Randers FC-profil tæt på exit

Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix
André Rømer har kontrakt med Randers FC til sommeren 2024, men Ekstrabladet erfarer, at midtbanespilleren kan ende i udlandet allerede denne vinter.
Annonce

Fodbold: Vicekaptajn af Kronjylland, 27-årige André Rømer, har spillet sig til en af de største profiler i Randers FC, men midtbanespilleren har måske allerede spillet sin sidste Superligakamp for klubben i denne omgang.

Ekstrabladet erfarer, at Randers FC er i intense forhandlinger med de svenske vicemestre fra Elsborg, hvor Rømer ifølge mediet skal afløse Sivert Nilsen, der er på vej ud af den svenske klub, hvor den tidligere Brøndby-spiller Frederik Holst samt forhenværende Silkeborg-spiller Jeppe Okkels også er på kontrakt.

Ekstrabladet mener at vide, at Rømers prisskilt i Kronjylland er i omegnen af to millioner kroner. Et spiseligt priskilt med tanke på de præstationer, som han har leveret i Randers FC-trøjen.

Kamp for kamp har han spillet sig til en større lederfigur på Viborgvej, og i denne sæson har han også været Mr. 100 procent på straffespark med fire scoringer.

Amtsavisen undersøger rygtet nærmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Se kortet: Her kommer de 10 nye midtjyske vaccinationscentre til at ligge

Sport For abonnenter

Stor fight - farvel til slutspil: Dét sagde de efter kampen

Annonce