Annonce
Randers FC

Medie: Randers FC-angriber tæt på klubskifte

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ifølge et svensk medie er Mikael Boman tæt på et klubskifte fra Randers FC til Halmstads BK
Annonce

Randers: Mikael Boman er tæt på et skifte hjem til svensk fodbold.

Ifølge Hallandsposten er den 30-årige angriber tæt på at være på plads i Halmstads BK, der spiller i den næstbedste svenske fodboldrække, hvor de i øjeblikket ligger fjerdesidst.

At Mikael Boman er på vej til at forlade Randers FC, kommer ikke som den store overraskelse. Siden Randers FC tidligere på foråret skrev kontrakt med Vendsyssel-spillleren, Alhadji Kamara, har det ligget i kortene, at der skulle en angriber ud denne sommer, og sportsdirektør Søren Pedersen pegede allerede midt i maj på, at det kunne blive Mikael Boman.

- Mikael har kontraktudløb til vinter, men vi skal se, om vi ikke kan finde en ny klub til ham i løbet af sommeren. Der er allerede klubber, der har meldt deres interesse, men det skal selvfølgelig også været noget, der tiltaler Mikael, sagde Søren Pedersen dengang til tipsbladet.dk

Annonce

Comeback

For Mikael Boman vil der være tale om et comeback i Halmstads BK, hvor han spillede fra 2012 til 2015 og lavede 37 mål i 98 kampe, inden han skiftede til IFK Göteborg.

Han kom til Randers FC i vinteren 2018 og fik med det samme en vigtig rolle under daværende cheftræner Rasmus Bertelsen, der brugte ham i en trio med Saba Lobjanidze og Bashkim Kadrii i det succesfulde forår, hvor Randers FC sikrede sig forbliven i Superligaen.

Under Thomas Thomasberg er det dog blevet til sparsomt med spilletid. Boman har i denne sæson spillet 15 kampe i Superligaen, men blot to af kampene har været fra start.

I alt har han lavet 1 mål og spillet 27 kampe for Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Johnny Thomsen tvivler på flere kampe efter skade: Kan ikke undgå at blive rørt over hyldest

Annonce