Annonce
Randers FC

Medie: Randers FC snublende tæt på kantspiller

Tosin Kehinde fik 20 Superligakampe for Randers FC som lejesvend i sidste sæson. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC har ikke lagt skjul på ønsket om at veksle Tosin Kehindes lejeophold til en permanent aftale i Kronjylland, og Tipsbladet erfarer nu, at Randers FC er tæt på at sikre den nigerianske kantspiller.
Annonce

Randers: Mens andre klubber sender spillere videre og henter nye til, har der været roligt på Viborgvej i det igangværende transfervindue.

Kun Kasper Høgh er røget ind i transfermøllen med en udlejning til islandske Valur, men det lader til, at en glædelig nyhed er undervejs.

Fodboldmediet Tipsbladet erfarer torsdag formiddag, at Tosin Kehinde fortsætter i Randers FC, som han skifter til fra portugisiske Feirenses.

Den 22-årige nigerianer spillede i sidste sæson på en lejeaftale i Kronjylland, og sportsdirektør Søren Pedersen har ikke lagt skjul på, at man har ønsket at hente kantspillere på en permanent aftale.

Der har været forhandlinger klubberne imellem, men det lader nu til, at parterne kun er få detaljer fra at være enige.

Tosin Kehinde deltog i 20 Superligakampe i sidste sæson, hvor det blev til en enkelt scoring mod Hobro i nedrykningsspillet.

Det har ikke været muligt at træffe Søren Pedersen for en kommentar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce