Annonce
Randers FC

Medie: Randers FC tæt på profil fra Superliga-konkurrent

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ekstrabladet erfarer, at Randers FC og Hobro er nær en aftale, der sender offensivprofilen til Kronjylland. Kilder bekræfter over for Amtsavisen, at parterne er tæt på en aftale.

Randers: Ifølge Ekstrabladet er Randers FC og Hobro tæt på at nå til enighed om en aftale, der sender Vito Hammershøy-Mistrati til Kronjylland, og kilder bekræfter over for Randers Amtsavis, at en aftale er lige op over.

Den 27-årige kreatør har været en profil på Hobro-mandskabet, siden han kom til klubben i sommeren 2017 fra Helsingør.

Den gang var det det netop nuværende Randers FC-cheftræner, Thomas Thomasberg, der var med til at hente ham til klubben.

Thomas Thomasberg havde Vito Hammershøy-Mistrati i sin startopstilling til 32 opgør på Hobros midtbane i sæsonen 2017/2018, hvor han kun to gange var han fraværende på grund af karantæne.

Med sine primære forcer på bolden og i det opbyggende spil er han en lidt anden type end Nicolai Poulsen, som Randers FC har sagt farvel til på den centrale midtbane, men mon ikke balancen på den randrusianske midtbane kan tilpasses efter spiltyper. Vito Hammershøy-Mistrati har i hvert fald tidligere vist sig foretrukket i Thomas Thomasbergs fodboldfilosofi.

I 67 Superligaopgør i Hobro-trøjen er det blevet til fem mål og 11 assist.

Randers Amtsavis har været i kontakt med Randers FC-sportsdirektør, Søren Pedersen, der ikke ønsker at kommentere på rygterne om, at en aftale skulle være tæt på. Han bekræfter dog, at Vito Hammershøy-Mistrati er et interessant emne for Randers FC.

Det har ikke været muligt at træffe Hobro-sportsdirektør Jens Hammer Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Konsulentfirma skal løse krisestemning i 'galehuset': Byrødder indkaldt til fortrolige samtaler

Danmark

Betjentsøn bragede ind i Diana: - Politiet skjulte sandheden og jeg blev dømt

Annonce