Annonce
Randers FC

Medie: Tidligere succestræner i Randers FC i spil til Superligajob

Lars Olsen (tv.) modtog prisen som Årets Træner i 2006, da han førte det daværende 1. divisionshold fra Randers FC til pokaltitlen. Det var nu afdøde Richard Møller Nielsen (th.), der overrakte prisen. Sammen vandt de EM i 92. Arkivfoto: Scanpix
Lars Olsen er ifølge Politiken et emne som ny cheftræner i Esbjerg fB.

Randers: Lars Olsen, den første cheftræner i Randers FC og manden bag klubbens pokaltitel i 2006, kan være på vej tilbage til Superligaen.

Det er dagbladet Politiken, som sætter Lars Olsen i forbindelse med det ledige trænerjob i Esbjerg fB, der i mandags fyrede cheftræner John Lammers oven på det sviende nederlag på 0-3 til Randers FC.

Lars Olsen er i øjeblikket landstræner på Færøerne, hvor han har været ansat siden 2011. Men hans kontrakt udløber til vinter, og det er endnu uvist, om den bliver forlænget.

- Der har været lidt snak med Færøerne, men det er ikke noget, der er endeligt på plads endnu. Så jeg kan ikke sige, om jeg er det ene eller andet sted. Der er tre måneder, og det er også lang tid, siger Lars Olsen til tipsbladet.dk og kalder linket til Esbjerg for "rygter og spekulationer".

Lars Olsen stod i spidsen for Randers FC fra 2003 til 2007 og sikrede udover pokaltitlen i 2006 Randers FC to oprykninger til Superligaen. Efter Randers FC-tiden kom han videre til OB, hvor han vandt to sølvmedaljer.

Den 58-årige træner havde også en stor karriere som spiller. Han var anfører for det danske landshold, der i 1992 blev Europamestre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce