Annonce
Sport

Medier: Magnussen tæt på aftale med Haas i 2017

<p>Racerkøreren Kevin Magnussen har endnu ikke underskrevet en kontrakt med et Formel 1-team for 2017. Scanpix/Clive Mason</p>

Kevin Magnussen skal ifølge flere medier være tæt på en aftale med Formel 1-holdet Haas.

København. Mens Renault tøver, så er Kevin Magnussen tæt på at lave en aftale med et andet Formel 1-hold.
Den danske racerkører skulle angiveligt forhandle intensivt med Haas om en etårig aftale i 2017, skriver autosport.com.
Mediet mener at vide, at Magnussen er tæt på at underskrive en kontrakt med Haas, som tidligere har ytret stor interesse for danskeren.
BBC er onsdag også kommet på banen med flere Magnussen-rygter.
Magnussen har ifølge BBC fået et tilbud om en toårig kontrakt med option på yderligere et år hos Haas.
Günther Steiner, som er teamchef hos Haas, bekræftede før grandprixet i Mexico, at Magnussen er et emne til næste sæson. Ligeledes blev Esteban Ocon bekræftet som kandidat til et sæde hos Haas.
- Vi har talt med Kevin, og vi har talt med et par andre kørere. Der er ikke ti på vores liste længere.
- Vi er nede på to eller tre, som vi snakker med, og Esteban er også blandt dem, sagde Steiner til autosport.com for ti dage siden.
Haas har på rygteplan tidligere tilbudt Magnussen en toårig aftale, og det er ifølge BBC altså stadig en mulighed - endda med en option for et år yderligere.
Steiner har tidligere afvist rygtet om den toårige aftale. For nylig har Steiner til gengæld udtalt, at Magnussen "har en plads i Formel 1", og at Haas hele tiden har "holdt kontakten" med danskeren.
24-årige Magnussen har før givet udtryk for et ønske om at fortsætte hos Renault, som har hyret Nico Hülkenberg til det ene af to sæder i 2017.
Ifølge autosport.com er Magnussen dog ikke førstevalget til det andet sæde hos Renault, som også råder over Jolyon Palmer.
Nyhedsbureauet Reuters erfarer "fra en kilde tæt på forhandlingerne", at Magnussen har afvist en etårig forlængelse af kontrakten hos Renault, fordi han hellere vil have en længere aftale hos Haas.
Sæsonens næstsidste løb køres i Brasilien på søndag.
/ritzau/
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Annonce