x
Annonce
Randers

MeetRanders Event skal bringe mødeplanlæggere sammen med konferencetilbud

Et halvt hundrede mødeplanlæggere fra lokale foreninger, netværk og organisationer inviteres til MeetRanders Event, hvor de kan møde 17 virksomheder med møde- og konferencetilbud.

Randers: Turistchef Anne-Mette Knattrup vil gerne have flyttet fokus lidt fra ferie- og fritidsoplevelser til lokale møde og konferencemuligheder.

- Det er de seneste års arrangementer i Visit Randers, der har givet os blod på tanden til at gøre mere indenfor det område. De har vist, at vi kan finde gode løsninger og at vores arrangører og deres gæster er tilfredse. Samtidig udvides værelseskapaciteten, og en topmoderne multiarena med plads til 2.400 åbner i december 2019. Dertil kommer, at virksomhederne i MeetRanders-netværket har udviklet spændende mødekoncepter og frem for alt, er der et fortrinligt samarbejde mellem de 26 deltagende virksomheder, fortæller Anne-Mette Knattrup i en pressemeddelelse.

MeetRanders Event, der foregår 11. september på Hotel Randers, skal vise, at Randers kan noget andet og mere med vores utraditionelle møderammer og med vores meget personlige og nærværende tilgang til vores gæster. Vi er så tætte på vores gæster, at vi kan give dem en meget personlig og effektiv service, fortæller Anne-Mette Knattrup.

Annonce

Møder du husker

På Hotel Randers omdannes hotellet til et mødemekka. Foredragsholder og professionel "mødeudvikler" fra "Danmarks mindste energiselskab" giver med energi, humor og aktiv deltagelse inspiration til, hvorledes vi gør alle vores møder - og det er møder af enhver slags - effektive. Og så giver han sit bud på, hvorfor Randers er et godt valg som værtsby for møder, årsmøder, konferencer, firmamøder m.m.

Brochuren "Møder du husker, holder du i Randers" er en flot appetitvækker, til hvorfor man skal holde møde i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Langt fra kun ældre og svage indlægges - heller ikke i Randers

Randers

15-20 biler holdt klar, da genbrugspladsen åbnede tirsdag morgen: - Det er tiltrængt at få tømt traileren

Annonce