Annonce
Randers

Meget mere end Kina-restaurant: Nyt spisested byder på kinesiske retter, smørrebrød og sushi

Zhenhou Zhu, eller rettere hans kone Ying Chen, åbner nyt spisested i Paderup torsdag 20. juni. Royal Buffes Restaurant, hedder den og der er meget andet end kinesiske retter på menukortet. Foto: Lone Hammer Sørensen
Under navnet Royal Buffet Restaurant åbner et nyt spisested i Paderup, i den tidligere Fakta-forretning på Marsvej. Det bliver med et alsidigt menukort af frokost- og aften-tilbud med mad fra både det kinesiske og det danske køkken.

Paderup: En helt ny restaurant med plads til 272 gæster slår dørene op i byen torsdag 20. juni. Det sker i den tidligere Fakta-butik på Marsvej 26 i Paderup. Her har ægteparret Ying Chen og Zhenhou Zhu gennem et stykke tid knoklet med at få omdannet lokalerne, der nu hedder Royal Buffet Restaurant.

- Det er egentligt min kone, der står for denne restaurant, mens jeg står for Golden House, siger Zhenhou Zhu, der har drevet Kina-restauranten i seks år, siden 2013, på Thors Bakke.

- Men den nye restaurant her bliver meget mere end kinesermad. Folk kan godt være lidt trætte af ris og frituremad, så derfor har vi udvidet menukortet med dansk mad og sushi også. Man kan for eksempel købe smørrebrød her. Det må være den eneste kineser-restaurant, hvor man kan købe smørrebrød, griner Zhenhou Zhu.

Han fortæller, at det ikke bare er en fiks ide, men at der rent faktisk ligger erfaring og rutine bag at lave smørrebrød.

- Min kone har arbejdet i smørrebrødsforretning i København i fire-fem år, så hun ved, hvordan det skal laves, siger han.

Indretningen er rigtig kinesisk på Royal Buffet Restaurant. Her er det i øvrigt også mulighed for at holde private selskaber. Der er plads til i alt 272 gæster i restauranten. Foto: Lone Hammer Sørensen

Flere kokke i køkkenet

Der ansættes kokke både fra Kina og Danmark, og Royal Buffet Restaurant vil byde på buffet med spis-alt-hvad-du-kan til frokost og til aften.

- Vi forventer ikke en hel masse gæster med det samme, siger Zhenhou Zhu, der jo ellers åbner i et handelsområde, hvor der både er en lind strøm af daglige kunder, men hvor der også arbejder en masse mennesker, som måske kan finde på at købe sin frokost hos det nye spisested.

Ud over kinesisk mad, dansk mad og sushi er der også mongolian barbercue og grill, og der er også take away fra restauranten.

- Vi har også lavet nogle områder, der kan lukkes af, så man kan have private selskaber her, det er der flere kunder, der har efterspurgt, siger Zhenhou Zhu.

Zhenhou Zhu på 47 år og hans kone Ying Chen på 46 år kommer fra provinsen Fujian i det sydøstlige Kina, og de har opholdt sig i Danmark i 21 år. Parret har tre børn.

Royal Buffet Restaurant åbner torsdag 20. juni og fire dage frem med gode tilbud, hvor buffeterne er sat ned til henholdsvis 69 kroner for frokost-buffeten og 99 kroner for aften-buffeten. Det koster ellers normalt 88 kroner og 148 kroner i hverdagene og 168 kroner i weekenden.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce