Annonce
Randers HK

Mejlvang efter første test: - Jeg havde næsten lyst til at juble

Sidsel Mejlvang endte som randrusiansk topscorer med fire scoringer i testnederlaget mod Viborg HK. Foto: Anne Myrup Frost
Randers HK var ikke i nærheden af testsejren mod Viborg, men Sidsel Mejlvang glædede sig over, at randrusianerne slog igen mod slutningen, selvom nederlaget var uundgåeligt.
Annonce

Randers: Et nederlag efterlader sjældent en god følelse, men når holdenes udgangspunkt er i hver sin ende af skalaen, kan selv professionelle sportsfolk godt se det positive i et nederlag.

Sidsel Mejlvang lignede i hvert fald ikke en spiller, der lige havde tabt sin første kamp i Randers HK-trøjen mod medaljekandidaterne fra Viborg HK med 27-21.

Det var heller ikke frustrationer over nederlaget der fyldte hos stregspilleren efter opgøret.

- Da vi sluttede, havde jeg næsten lyst til at juble. Jeg synes, at vi var kørt langt ned på et tidspunkt i kampen, hvor de bare kom buldrende, men så fandt vi noget frem de sidste ti minutter. Vi slog til dem i forsvaret og fik mere tempo ind i angrebsspillet, og derfor endte det fornuftigt. Vi er et helt nyt hold, og de har spillet sammen hele sidste sæson, sagde Sidsel Mejlvang.

Randrusianerne vandt de sidste 20 minutter med 8-6.


Jeg kan godt lide, at det var Viborg, der ømmede sig lidt til sidst og kiggede lidt surt på os, fordi vi slog hårdt til dem.

Sidsel Mejlvang, Randers HK


- Vi spillede sammen for første gang, og udgangspunktet var meget, at vi skulle kunne se os selv i øjnene efter kampen, og det synes jeg, at vi kan, lød det fra stregspilleren.

Annonce

Kræver mod

Med fire scoringer i opgøret endte Sidsel Mejlvang som randrusiansk topscorer, men hjemmeholdet havde svært ved at komme igennem Viborgs fysiske defensiv.

- Vi kæmpede med at komme til chancer. Det første kvarter følte jeg nærmest ikke, at vi havde en afslutning, men mod slutningen begynder vi at slippe boldene, spille lidt hurtigere og gå mod mål. Det gør vi til træning, og det skal vi turde i længere perioder i kampene.

- Når vi smider tøjlerne, er vi gode, men vi skal passe på med at blive for usikre, for så er vi for lette at holde nede i begge ender, lød konklusionen fra Sidsel Mejlvang, der fik en udmærket følelse med på trods af nederlaget.

Ikke mindst fordi, at Viborg-spillerne fik en stak tacklinger med hjem fra Ulvehøjhallen.

- Jeg kan godt lide, at det var Viborg, der ømmede sig lidt til sidst og kiggede lidt surt på os, fordi vi slog hårdt til dem. Det er meget fedt, sagde Sidsel Mejlvang, inden hun sluttede med ros til viborgenserne.

- De er gode. De er sindssygt stærke, kan skyde, lave indspil og de løber. De har mange kvaliteter og har en stor fordel af at være sammenspillet, sagde Randers HK-stregspilleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce