Annonce
Randers HK

Mejlvang efter monsterkamp: - Stolt af at holde dem på 18 mål

Sidsel Mejlvang lavede fire mål og leverede et brag af en forsvarskamp sammen med unge Ida Callisen. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HK sendte Horsens Elite ud af pokalturneringen med fire afsluttende scoringer, der vendte kampen på hovedet. Begge hold mistede profiler tidligt i opgøret.
Annonce

Håndbold: En flot udesejr over Horsens Elite banede vejen til kvartfinalerne i årets pokalturnering for Randers HK, der vandt 20-18 efter en tæt afslutning.

Fem minutter før tid var hjemmeholdet foran 18-16, men løb ind i to udvisninger, som åbnede døren for Randers HK, der med fire afsluttende scoringer kunne vende opgøret til deres fordel.

To af målene i den hektiske slutfase blev sat ind af Sidsel Mejlvang, som var den store spiller for Randers HK med en jætteindsats i begge ender af banen.

- Vi spiller egentlig ikke en superkamp, men vi spiller meget disciplineret og holder os til aftalerne. Jeg synes også, at vi kommer med en større udstråling end i de seneste kampe, hvilket var megafedt. At holde Horsens nede på 18 scoringer kan vi godt være stolte af, sagde Sidsel Mejlvang.

Annonce

Tidligt rødt kort

Sammen med Ida Callisen kom hun på overarbejde i det centrale forsvar, da Kristin Thorleifsdottir allerede efter 11 minutter fik det røde kort.

Efter sin anden udvisning løb svenskeren nogle sekunder for tidligt på banen, og så var den kamp slut for hendes vedkommende.


Vi havde en god snak forleden om at stille krav og have forventninger til hinanden.

Sidsel Mejlvang


Det hører dog med til historien, at også hjemmeholdet blev markant svækket tidligt i kampen, da deres suveræne topscorer, Melissa Petrén, der har lavet 47 mål i de første seks ligakampe, måtte forlade banen med en skadet finger.

- Det er klart, at det gør en forskel for os at miste en vigtig spiller som Thorleifsdottir så tidligt i kampen. Men jeg synes, vi var gode til at sige til hinanden, at nu skulle vi bare videre og kæmpe dét hårdere. Men det var også hårdt for Horsens at skulle spille uden Pétren, så der stod vel 1-1 på den konto, sagde Sidsel Mejlvang.

Annonce

Ajax-plet vasket væk

Hun føler, at Randers HK gik ind til opgøret med en god energi, selv om de kom fra en alvorlig dukkert i ligaen med nederlag på hjemmebane til Ajax København i midtugen.

- Vi havde en god snak forleden om at stille krav og have forventninger til hinanden, og til træningen fredag var der vildt god kommunikation og højt humør. Så jeg havde faktisk en god fornemmelse forud for kampen, sagde Sidsel Mejlvang.

Og nu står I pludselig i en kvartfinale. Så skal I vel til at prioritere pokalturneringen højt?

- Ha ha, det kunne da være megasjovt at nå endnu videre end kvartfinalen. Men selv om det er en stor, fed kliché, tror jeg, at vi er nødt til at sige, at vi er et sted lige nu, hvor vi ikke kan tillade os andet end bare at tage en kamp ad gangen, sagde Sidsel Mejvang, der indtil videre ligner sæsonens bedste indkøb i Randers HK.

Kampen i tal

1/8-finale, pokalturneringen

Horsens Elite - Randers HK 18-20  (10-12)

Horsens: Emily Baunsgaard 7, Susanne Madsen 3 (1), Mette Lassen 2, Camilla Madsen 2 (2), Trine Knudsen 2, Anne-Sofie Filtenborg 1, Julie Gantzel 1.

Randers HK: Sidsel Mejlvang 4,  Mai Kragballe 4 (2), Julie Pontoppidan 3 (1), Signe Schaar 3, Mia Møller 2, Christina Hansen 2, Nicoline Olsen 1, Camilla Degn 1.

Udvisninger: Horsens 4, Randers HK 4.

Rødt kort: Kristin Thorleifsdottir, Randers HK

Stillinger undervejs: 4-3, 4-6, 5-10, 13-15, 18-16.

Dommere: Henrik G. Nielsen og Jakob Falkenberg

Næste kamp: 7. oktober klokken 18.30 ude mod København Håndbold i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce