Annonce
Navne

Menighedsråd med flere nye ansigter

Menighedsrådet i Øster Bjerregrav-Ålum har fået ny formand, Peter Fast. Privatfoto
I Øster Bjerregrav-Ålum Sogne har man nedsat et nyt udvalg.
Annonce

Som det er fremgået af tidligere artikler, er der i en række menighedsråd sket udskiftninger. Det gælder således også i menighedsrådet for Øster Bjerregrav-Ålum Sogne.

Her er Peter Fast, Øster Bjerregrav, ny formand. Han var tidligere næstformand.

Ny næstformand er Lars Hundal, Ålum. Ny på posten som kasserer er Ane Christoffersen, Ålum. Ny sekretær er Anni Binderup, Øster Bjerregrav. Kirkeværge i Øster Bjerregrav er Anders Hviid, Øster Bjerregrav. Kirkeværge i Ålum er Ane Christoffersen. Alice Mølbak, Øster Bjerregrav, er ny kontaktperson, og så er Hanne Velling, Ålum, valgt til frivilligkoordinator i et nyoprettet udvalg. Som det ses, er der medlemmer på de forskellige poster fra begge sogne.

Bjerringbro Sogn

Formand er Carsten Rosenbech Mortensen med Leif Herløv som næstformand.Anders Mortensen er kirkeværge, Jørn Iver Bek er kasserer og Hanne Juul Kjeldsen sekretær. Medlemmer er desuden Vagn Bodilsen og Kirsten Kølbæk Sønderby.

Hvorslev-Gerning-Vellev Sogne

Formand er Birgit Krag med Ulla Christensen som næstformand og sekretær. Kirkeværger for henholdsvis Hvorslev, Vellev og Gerning er Aase Hulshoff, Jens Rasmussen og Jens Skytte. Benny Jensen er kasserer, og medlem er desuden Anita Bejerholm Rohde.

Hadsten Sogn

Formand er Karen Marie Nielsen med Hanne Bech som næstformand.Esben Hammer kirkeværge og Sonja Hauge Rasmussen kasserer. Anne Enevold Henriksen er sekretær, og kontaktperson er Laurids Thesbjerg. Desuden er følgende medlemmer: Lars Bo Hansen, Michael Nielsen, Mona Bisgaard Gleerup, Michael Dvinge og Tove Randrup Wolff.

Ødum-Hadbjerg Sogne

Formand er Mia Ridland Jensen med Tine Bugge Kobberø som næstformand.John Langdahl er kirkeværge og Bente Bräuner kasserer. Kontaktperson er Bente Tang Stensgaard Pedersen. Øvrige medlemmer er Inge Gylling Sørensen, Lilian Duelund Svenningsen og Niels Holger Hansen.

Vissing Sogn

Formand er Frank Torst Iversen med Inger Bebe Duelund som næstformand. Lau Leth Laursen er kirkeværge, Jannie Ryssel Andersen sekretær og Sigrid Møller Nørgaard kontaktperson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce