Annonce
Randers

Mere vejarbejde forude: Nu skal der ny asfalt på motorvejen

Vejdirektoratet begynder i uge 31 at lægge ny asfalt på motorvejen ved Randers Syd. Arkivfoto: Jens Wognsen
Fra natten til tirsdag 30. juli og godt to uger frem i tiden lægger Vejdirektoratet i alt fire kilometer ny asfalt på motorvejen ved Randers Syd. Trafikanter på og naboer til motorvejen skal derfor forberede sig på omkørsler og nattestøj.
Annonce

Randers: I denne uge begynder Randers Kommune arbejdet med at lægge ny asfalt på Århusvej i den sydlige del af byen. Men om en uges tid rykker asfaltarbejdet også ud på motorvejen i den sydlige del af byen.

Det sker, når Vejdirektoratet fra natten til tirsdag 30. juli påbegynder godt to ugers vejarbejde på motorvej E45 ved Randers Syd.

Planen er, at der skal lægges ny asfalt på cirka tre kilometers vejstrækning i det nordgående spor og én kilometer i det sydgående spor. Vejarbejdet får den konsekvens, at alle ramper ved afkørsel 42 ved Randers Syd i perioder vil blive spærret, hvorfor trafikanter opfordres til i stedet at benytte afkørsel 43 ved Sønder Borup.

Annonce

Arbejdet foregår om natten

Arbejdet starter ifølge vejarbejdsansvarlig Kirsten Roelsgaard fra Vejdirektoratet med, at den gamle belægning affræses.

- Herefter udføres der lokale reparationer i den underliggende belægning, indtil der til sidst udlægges ny belægning og påføres nye striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne, forklarer hun i en pressemeddelelse.

Det tilføjes desuden, at arbejdet udføres om natten af hensyn til trafikanterne på motorvejen, ligesom trafikken på selve motorvejen afvikles med overledning.

- Overledning af trafikken kan veksle i perioder, og der køres i perioder på affræset underlag i begge retninger. Årsagen til dette er, at det er korte strækninger, der arbejdes på, og der spares tid ved at udføre de forskellige arbejdsgange samlet, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som det kommende vejarbejde vil medføre for vejens naboer og trafikanterne, og tager forbehold for, at dårligt vejr kan udsætte arbejdets forventede afslutning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce