Annonce
Randers

Mester Mums flytter produktionen ind til naboen: Kæmpe flaskehals opløst

Thomas Cramer slipper i fremtiden for køreturen mellem Havndal og Vorup, når der skal varer i butikken. Foto: Annelene Petersen
I fremtiden vil Thomas Cramer producere de friske varer i den nu lukkede bagerbutiks produktionslokaler på Bøsbrovej i Vorup.

Randers: At producere sine friske varer inde hos naboen lyder måske en smule bagvendt, men faktisk er det præcis, hvad Thomas Cramer i fremtiden vil gøre.

For det betyder samtidig, at han - og de hjemmelavede rullepølser - får en markant kortere rejse, end det hidtil har været tilfældet.

Som det er nu, bliver maden nemlig produceret i slagterbutikken i Havndal, men den manglende lagerplads og lange transporttid har været en stor flaskehals indtil nu.

Annonce

- I første omgang betyder det, at vi forhåbentlig ikke længere skal sige nej til kunder, der efterspørger noget, vi ikke kan nå at hente i Havndal, fortæller Thomas Cramer.

Sparet tid

Transporten mellem Havndal og Vorup har resulteret i en betydelig flaskehals. Både når det kommer til de føromtalte rullepølser, men også den manglende plads hos Mester Mums.

- Hvis vi skal finde en pakke tapas frem i bunden af en for lille køler, så går der en masse tid, som vi kunne have sparet, så det kommer til at betyde enormt meget i butikken, siger Thomas Cramer.

Det er kun på bagsiden af bygningen, at det nu lukkede Frederiksberg Bageri og Mester Mums er naboer. Ud mod Bøsbrovej, mellem de to butiksfacader, ligger Frisør Columbine. Den får lov at blive liggende helt uden slagtervarer indblandet.

Samtidig med, at bageriets produktion nu bliver taget i brug af Thomas Cramer, skal butikslokalet i fremtiden fyldes med kager og konditori. Her flytter Victoria Cake House ind, og ejerne håber på at kunne åbne dørene allerede inden for de nærmeste uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Mange drømme blev knust, da Dorthe Bjørn fik sklerose - men sygdommen har ikke forhindret hende i at tage aktivt del i livet

Randers FC

To år mere i lyseblåt: Rutineret forsvarsspiller underskriver ny aftale med Randers FC

Annonce