Annonce
Sport

Mestertræner lagde vejen forbi Vorup: - Det er ikke hver dag, vi får så fint besøg

Martin Albertsen, som blandt andet har været cheftræner for Randers HK, Randers HH, Viborg HK og tyske Bietigheim, var i sidste uge på besøg som gæstetræner i sin gamle klub Vorup FB Håndbold. Foto: Vorup FB Håndbold
Martin Albertsen, som har vundet titler som cheftræner i både Tyskland og Danmark, var i sidste uge gæstertræner for U13-pigerne i sin tidligere klub Vorup FB Håndbold.
Annonce

Randers: U13-pigerne i Vorup FB Håndbold fik sig en på opleveren i sidste uge, da træner Jimmi Grønkjær Jensen havde arrangeret en gæstetræning af Martin Albertsen, som har vundet flere pokal- og ligatitler som træner i både Danmark og Tyskland.

- Indrømmet - det er ikke hver dag, at Vorup FB Håndbold får så fint besøg. Det betyder rigtig meget for klubben, at så kendte håndboldprofiler støtter op om klubben og vil være med til at give de unge mennesker en oplevelse for livet, siger Vorup-træneren i en pressemeddelelse.

Martin Albertsen holder i øjeblikket ferie i Danmark fra sit job som landstræner for Schweiz, og det var en oplagt mulighed for at svinge forbi klubben, hvor det hele startede som ung.

Det var nemlig i Vorup FB Håndbold, at interessen for håndbold for alvor slog rod. Først som ungdomsspiller i 80'erne og sidenhen som ungdomstræner tidligt i 90'erne.


Pigerne har en rigtig god boldforståelse, lyst til at lære og en stærk holdånd. Teknik bliver man aldrig færdig med at træne - det handler om at øve, øve og øve, siger Martin Albertsen om træningen i Vorup FB Håndbold.

Martin Albertsen, landstræner for Schweiz


Med sig havde han datteren Amalie, som selv spiller U15-håndbold i Tyskland, hvor Martin Albertsen til og med denne sæson har været træner for Bietigheim.

Udover datteren deltog 27 U13-piger i træningen, hvor der blev sat fokus på den tekniske del af spillet med finter, afleveringer og spring. Særligt blev der arbejdet med de individuelle kompetencer for hver spiller.

- Pigerne har en rigtig god boldforståelse, lyst til at lære og en stærk holdånd. Teknik bliver man aldrig færdig med at træne - det handler om at øve, øve og øve, siger Martin Albertsen om træningen i Vorup FB Håndbold.

Annonce
Østjylland

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Randers

Så er planen klar: Næsten enigt byråd står bag en række nye initiativer på Huset Nyvang der skal rette op på problemerne

Annonce