Annonce
Randers

Michelle kombinerer jul og schlagermusik

Michelle Nielsen henter svenske toner ind over sit ny repertoire, som man kan høre lørdag 9. december, når hun med band giver koncert på Værket. Indsendt foto

Det sker i Værkets Foyer, hvor den lokale popstjerne og singer-songwriter Michelle Nielsen har nye numre såvel som covernumre og julesange på sætlisten. Desuden bliver der rig mulighed for at lytte til artistens nye svensk-inspirerede musik.

Annonce

Randers: Der blændes op for julen og dejlige poppede julesange, når Michelle Nielsen med band rykker ind på Værkets Foyerscene lørdag 9. december.

Den lokale sing/songwriter har meget på hjerte, når hun mikser et repertoire bestående af egne numre såvel som covernumre og julesange. Publikum vil således få leveret Michelles seneste julenummer "Jul i lille Danmark" frisk fra fad.

Den 27-årige sanger, der bor mand mand og barn i Assentoft, har sunget og lyttet til musik, siden hun var en lille pige. Hun vandt caraoke-konkurrence i Underværket, og da hun var 15, begyndte hun at skrive musik sammen med sin far, Frank Nielsen. De to har stadig et frugtbart musikalsk samarbejde, der bl.a. også betyder, at de en eller to gange om året tager turen til Lünen i Tyskland.

Her bor produceren Matt Eightman, der har produceret størstedelen af Michelles sange lige med undtagelse af Michelle Nielsens alleførste nummer.

Foyerkoncert

Sang: Michelle Nielsen.Guitar: Lasse Brask Vinther.

Trommer: Niclas Møller Nielsen.

Keyboard: Martin Simonsen.

Tid: Lørdag 9. december kl. 15.

Sted: Foyerscenen på Værket.

Gratis adgang.

Annonce

Svensk samarbejde

Den tyske producerer har en særlig forudsætning for at liste schlagermusikken ind over Michelles musik, fordi han jo er vokset op med den.

Og netop pop og schlagermusik er Michelles favorit-disciplin. Det er disse genrer, hendes stemme hører hjemme i, og det er er her, hun stemmemæssigt har det allerbedst.

Men på de seneste har Michelle indledt samarbejde med et svensk sangskriver-par, tvillingeparret Ylva og Linda Persson, der har erfaring med grand prix-mateiale.

- De kontaktede mig tidligere i år, og vi har bl. a. lavet et nummer, som vi har sendt ind til det danske Melodi Grand Prix, fortæller Michelle, der spændt venter på, om der er bid.

- Under alle omstændigheder har det været en meget lærerig proces, understreger Michelle, der er glad for at have fået foden inden for svensk popmusik, der ifølge hendes vurdering giver poppen et ekstra pift.

Hun er den type sangartist, der stille og roligt både udvikler og fastholder sin genre, men gi'r den gerne en spand tempo og energi, når det er nødvendigt.

Hun vil nemlig gerne tilføre danskpoppen et friskt pust samtidig med, at hun ønsker at bevare musikken. Hun ahr altid interesseret sig for dansktop-musik og har da også figureret på bl.a. DRs Dansktop, hvor hun sneg sig helt til tops med nummeret "Husker du".

For et år siden medvirkede Michelle Nielsen i finalen i talentkonkurrencen DanskPOP Talent 2016. Det skete ved en stort anlagt pop-show i Arena Horsens 21. januar i år.

Udtrækket bliver noget mindre, når hun rykker ind på Foyerscenen. Til gengæld giver det perfekte rammer for en intim-koncert med den lokale stjerne, der for nogle år siden arbejdede på Værket.

- Jeg var billetpige og har tit nydt koncerterne i Foyeren. Derfor er det ekstra stort for mig, at det næste lørdag er mig, der står på scenen, siger Michelle Nielsen.

Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Kragballe efter overlegent pokalavancement: - Det ligger lunt i svinget at få den her sejr

Annonce