Annonce
Randers FC

Mileusnic er færdig i Randers FC

Lynhurtige Nikola Mileusnic og Randers FC er blevet enige om at samarbejdet ikke skal fortsætte næste sæson. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC forlænger ikke kontrakten med australske Nikola Mileusnic, som dermed kun nåede én sæson i det kronjyske.

Fodbold: I starten af oktober hentede Randers FC den australske offensivspiller Nikola Mileusnic til det kronjyske på en aftale indtil sommeren 2021.

Den aftale udløber i slutningen af juni og bliver ikke forlænget.


Annonce

Nikola har vist sine spidskompetencer frem, men har haft et ønske om mere spilletid. Derfor er vi efter nogle gode snakke blevet enige om, at vores veje skilles nu.

Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC


– Nikola har været et godt bekendtskab i Randers FC, hvor han har budt sig til og også fået spilletid periodevist. Han har vist sine spidskompetencer frem, men har haft et ønske om mere spilletid. Derfor er vi efter nogle gode snakke blevet enige om, at vores veje skilles nu, siger sportsdirektør Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

27-årige Nikola Mileusnic har spillet 20 kampe og scoret en enkelt gang for Randers FC. Det var i pokalkvartfinalen mod Vejle på hjemmebane, hvor han scorede kampens sidste mål i 3-1-sejren.

Undervejs i sit ophold i Danmark nåede han også at måtte sidde uden for, da han i efteråret blev testet positiv for covid-19.

– Det har været en speciel tid at komme til udlandet. Covid-19 har sat nogle sociale og rejsemæssige begrænsninger for vores ophold, men min kæreste og jeg har alligevel haft en god tid i Randers, hvor vi har mødt mange hjælpsomme og fantastiske mennesker. Det har været en fornøjelse at være en del af et godt hold og at vinde pokalfinalen var noget helt specielt, siger Nikola Mileusnic.

Nikola Mileusnic er rejst tilbage til Australien, skriver Randers FC på klubens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Sport

Fra Mariager Fjord til OL i japansk farvand: Fie Udby har lagt smerter og tvivl bag sig i ny ambitiøs konstellation

Annonce